View Single Post
stare 04.10.2013, 19:30   #11
Morgana

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

mialam sie nie wtracac w te forumowe spory, bo zalezy mi na milej atmosferze, przyanjmniej wokol mnie ale moim zdaniem przesadzacie troche z tym, ze admini powinni az tak patrzec na zdanie userow przy wyborze adminow/modow. tu nie ma demokracji I bardzo dobrze.
nie zrozumcie mnie zle - nie mowie, ze administracja ma robic wszystko za plecami uzytkownikow I podejmowac kazda decyzje po swojemu, bo 'oni tu rzadza'. sugestie powinny byc jak najbardziej mile widziane, bo pozwalaja spojrzec na dana sprawe inaczej, poznac punkt widzenia innych osob, a takze zauwazyc swoje bledy. ale niektore posty zdaja mi sie zwyczajnie narzucac wlasne typy, a to nie o to tutaj chyba chodzi? userzy nie powinni miec pierwszenstwa w wybieraniu zarzadu na forum. I to oczywiste dlaczego - admin nie ma byc tylko mily, przyjacielski, I potrafiacy rozwiacywac spory. ma sobie poradzic z wieloma innymi zadaniami, o ktorych nie mowi sie userom. przynajmniej tak jest na innych forach... moze ktos zaraz naskoczy na mnie, ale dla mnei wypowiedzi typu 'tworzycie forum dla nas, wiec dajcie nam wybierac modow/adminow' brzmia wrecz smiesznie. mimo to, zdarzaja sie wypowiedzi naprawde wartosciowe, ktore powinny byc brane pod uwage przez administracje.
co do mojego zdania w tej sprawie - rowniez uwazam, ze ilona nie nadaje sie na adminke. na moderatorke tez niekoniecznie... tak wynikalo z mojej obserwacji. jej wczorajszy pomysl na walke z 'trollami' tylko ja pograzyl, wszyscy ja wysmiali. moim zdaniem admini powinni sie zastanowic nad tym wyborem. no, chyba ze ilona ma jakies bardzo przydatne i porzadane tutaj umiejetnosci, dla ktorych jest potrzebna
I rowniez zgadzam sie z meryam w sprawie ilosci adminow na forum. moze nie potrafie na to spojrzec bardziej ogolnie, bo zwyczajnie nie znam sytuacji, nie wiem ile jest pracy do wykonania na forum, ani czego ona dotyczy, ale rowniez chcialabym poznac odpowiedz na pytanie, czemu adminow jest az 6, a moderator 1

slowo 'admin' powtorzylam chyba rekordowa ilosc razy w tym poscie

Ostatnio edytowane przez Morgana : 04.10.2013 - 20:03
Morgana jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.