szczerze mówiac, ja osobiscie nie rozumiem. ktoś coś napisał - źle, bo żadne argumenty nie przemawiają do was i ktoś stwierdził, że jak mamy dawać takie argumenty jakie dajemy, to on dziekuje. teraz nikt nie odpowiada, wiec też jest źle. to ja nie wiem jak ma być dobrze, skoro cały czas jest źle.
niektórzy moze sobie nie wyobrazają, ale zdanie uzytkowników jest brane pod uwagę i zawsze przedyskutowane
niektórzy moze sobie tez nie wyobrazaja, ze kilka osób, które dostały admina nie wchodzą tu tylko po to, bo jest radocha i jest się adminem. wiecie co, osobiście wchodze tu bo lubię wejść i posiedzieć w tematach, posegregować je, uprzątnąć, dopomóc w raportach które przyłażą, poczytać co ludzie piszą teraz jak moge dodawać te nieszczesne emoty to dodałam kilka bo mialam nadzieje ze bedzie radocha. bo fajnie widziec jak ktos sie cieszy z dobrej roboty. czy cokolwiek innego co mi teraz do glowy nie przychodzi. ale o czym ty pieprzysz Apo, co to jest dodawanie emotek, wess skoncz bo to zenujący argument!!!
ale tak, jak już się nie widzi czyjejś pracy to najlepiej usiąść i wysmarować kogos za przeproszeniem gównem. jeszcze nic sie nie stało, a już poleciało tyle żaru, jakby przyszła gromada przedszkolaków i wyczyściła forum do ostatniego tematu.
z czego byscie sie najbardziej cieszyli? moze jakby całe forum dostało admina? wtedy byłaby demokracja i sprawiedliwość? albo jakby np. została sama Bjork?
skoro ktoś juz zaczął o polityce [pomijajac to ze niewiele to ma wspolnego ale ok niech bedzie] - biegniecie do Tuska z tym, ze w sejmie jest 460 posłów, z czego połowa pewnie wciśnięta po kumpelsku? na tym forum jest taka różnica, ze był nabór, kilka osób sie zgłosiło i zostało wybrane. z resztą nie rozumiem też tego co ktośtam powiedział "adminem nie zostaje sie po roku czy jakimstam czasie". gdzie to jest ustalone? to w takim razie co trzeba zrobić aby zostać adminem? zdobyć złote runo?
jedyne co do tej pory sie niektórym spodobało to emoty które wgrywam, chociaż zaraz i tak ktoś wyskoczy z tekstem ze zawalam tylko serwer, zaraz padnie forum, a w ogóle to dodawanie emot to i tak nic nierobienie i po co to robię.
i tak, robicie armagedon. bo mam wrażenie ze niektórzy przeżywają jakby to były wybory do parlamentu
tyle ode mnie po prostu.
uśmiech i moc serc w Waszą stronę