Cytat:
Napisał Mroczny Pan Skromności
Skoro nie bardzo rozjaśniliście mi wszystko poprzednimi postami, załatwmy to w sposób najbardziej łopatologiczny. Proste pytanie, prosta odpowiedź. Pytanie brzmi: jaki był powód nadania Ilonie uprawnień administratora? Prosiłbym o jakieś konkrety
|
to ja osobiście Ci odpowiem na to pytanie:poproszono mnie o pomoc przy współpracy itp.,a ja postępując zgodnie z moimi zasadami,pomocy nie odmawiam i nie musicie się z tym zgadzać "jeszcze się taki nie urodził,co by wszystkim dogodził",a jeżeli chodzi o ankietę,to w przednich edycjach "jeździliście" po Liv,a teraz wybraliście mnie,jako kozła ofiarnego.Moja prace nie zawsze widać,ale ostatnio prosiłam ekipę,aby nie współpracowała z EA. Pamiętam taka wspolprace
stad ,gdzie nam redaktorom zabroniono pisania artykułów własnymi słowami, mieliśmy żywcem kopiować z głównej strony,ale żeby w zamian dali coś od siebie np.jakies skromne nagrody w konkursach....Inne forum współpracując z EA zostało po latach działalności zamknięte....kiedy to forum było na innym serwerze i były ciągłe z tym problemy, byłam skłonna je dla Was wykupić,ale to ja jestem ta najgorsza,bo chce dla Was jak najlepiej i bez względu na to,jaka jest Wasza opinia na mój temat,to nadal będę postępować według własnych zasad.
Jestem zarejestrowana na jeszcze kilku polskich i zagranicznych forach i nie spotkałam się z tym,aby administracja pytała o zdanie userow względem moderatorów,zazwyczaj jest to ogłaszane na forum....
A teraz bardziej drażliwszy temat
na kliku niemieckich forach była przeprowadzana akcja Powiedz stop Trollom i tam ludzie na poziomie,jak Wy to nazywacie, potraktowali to,jako dobra zabawę,tutaj pokazaliście na prawdę wysoki poziom....
Nie wymagam od Was, abyście mnie lubili,ale nie możecie wymagać ode mnie szacunku do Was, jeżeli sami nie macie go do mnie.Nadal będę strzec i pilnować tutaj porządku