View Single Post
stare 05.10.2013, 10:10   #162
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Cytat:
a jeżeli chodzi o ankietę,to w przednich edycjach "jeździliście" po Liv
Przy czym mi chociaż po części udało się odbudować dobry wizerunek i teraz jest taka grupka, która żałuje, że nadal nie jestem w moderce. W Twoim przypadku jest na odwrót, stąd ten "bunt" ;<
Cytat:
a teraz wybraliście mnie,jako kozła ofiarnego
Nikt nie zostaje kozłem ofiarnym bez powodu.
Zresztą, jak już porównujemy Ilonę do Liv... Ja o sobie NIGDY nie pomyślałam, że jestem kozłem ofiarnym wśród administracji. Skoro nie odpowiada Ci taki "tytuł", to zrób coś, żeby się go pozbyć.
Cytat:
kiedy to forum było na innym serwerze i były ciągłe z tym problemy, byłam skłonna je dla Was wykupić
Ktoś spośród userów kiedyś też wyraził taką wolę. Nie wiem, na ile to było na serio i czy w ogóle, ale pomysł wykupienia forum przez któregoś z jego użytkowników nie jest jakiś "nowy". Poza tym, często na pomysłach się kończy.
Chęci to nie wszystko - my Was "rozliczamy" z działań, tak jak Wy nas.
Cytat:
Jestem zarejestrowana na jeszcze kilku polskich i zagranicznych forach i nie spotkałam się z tym,aby administracja pytała o zdanie userow względem moderatorów,zazwyczaj jest to ogłaszane na forum....
A może by tak spróbować? Swoimi "odważnymi" pomysłami i radykalnymi i dla nas często niezrozumiałymi działaniami nie polepszacie swojej opinii, która, jak widać, najlepsza nie jest.
Cytat:
Ilona według mnie nie miałaby takich rozterek - należy się, to daje.
Mam wrażenie, że na takiej samej zasadzie działa tutaj (sorry, jeśli to zabrzmiało przedmiotowo) Apocalypsa. Na tej zasadzie działałam ja. Tylko dlaczego w moim przypadku kończyło się to na obgadywaniu na gg/priv, no i w ankiecie? Tu jest otwarty hejt, nad którym żadna ze stron nie ma kontroli. A skoro userzy nie boją się wypowiedzieć własnego, często krytycznego zdania, to może są przekonani, że mają rację?
Cytat:
Napisał Szefowa
No sami widzicie, to ja najbardziej z nich wszystkich nie nadaję się na to stanowisko, bo łatwo mnie zmanipulować
Oh, Bjork, dobra "władza" polega na zrównoważeniu "żylet" i "miękkich ciach" Poza tym, Ty też potrafisz pokazać pazurki ;>
Cytat:
EDIT: No i po raz kolejny zapomniałam - naprawdę widzę ile Ilona pracy i serca w to forum wkłada - o czym zapomniałam nadmienić.
To samo mogę powiedzieć o Tobie, Nyśce czy Apocalipsie. Nadal nie jestem przekonana.
Liv jest offline