Napisał Maqrƴǁ
Dobry wieczór, choć nie, nie dobry.
Na wstępie powiem, a bardziej zapytam,
Czy Wy jesteście jacyś opętani? Proszę Was, zachowujecie się jak dzieci (nie urażając dzieci, bo mogą poczuć się skrzywdzone, jak tak niezgrana administracja jest do nich porównana)
Pozdrowię uroczą i przez wszystkich kochaną Libby, która jest po prostu ideałem super administratora! Szczam na Twój widok Wiesz, Perplexite szczególnie musi Ci się nie podobać, skoro za ujawnienie jego zdjęcia, dałaś mi -20pkt, a wiesz, że ludzi powinno się tolerować takimi jakimi są? Nie ładnie pani administratorko, nie ładnie.
I Twoja akcja z trollingiem, błagam Cię.
Zachowałaś się idiotycznie, jeszcze jak ludzie Ci prosto w twarz plunęli, że jesteś idiotką i wymyśliłaś tak idiotyczny pomysł, to Ty od tak usunęłaś posty, a później temat.
No normalnie, zachowałaś się co najmniej jak osoba dorosła, naprawdę!
Z tego miejsca pozdrowię również Bjork!
Kobieto, oszalałaś? Nawet nie wiesz jak władza na Ciebie wpłynęła.
Niegdyś miła, sympatyczna i najlepsza administratorka, a teraz?
Chodzący nerw, terroryzujący wszystko co napotka na swojej drodze.
I wiesz co, moja droga?
Pokazałaś swoją głupotę, mianowicie jak Rudzielec wypomniała Ci, że sama odeszła z administracji i dała Ci do tego dowód (w postaci screena), to Ty oczywiście przeprosiłaś ją, ale!
Właśnie, mamy tutaj małe ale. Ludzie zauważyli Twój błąd, i po prostu się z Ciebie śmiali, a Ty, żeby utrzymać swoją reputację postawnoiłaś udupić Rudzielca, żeby ludzie zobaczyli jaka Ty jesteś NAJLEPSZA, I NIKT NIE MA PRAWA Z TOBĄ ZADZIERAĆ! Proszę Cię kobieto, jesteś jedyną podporą tego forum, a mój szacunek do Ciebie rozsypuje się jak piasek w dłoniach.
I pozdrawiam Rudzielca, który jeżeli nie zostanie potraktowany inmunitetem, to moi znajomi (realni, którzy mają tutaj konta ponad 20 osób) usuną sobie konta i będą oczerniali to forum na każdym innym dyskusyjnym forum. Chociaż biorąc pod uwagę to wszystko, oni by go nie oczerniali, oni by po prostu mówili prawdę.
|