View Single Post
stare 06.10.2013, 09:36   #102
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

U Starlighta wina była oczywista - tutaj jedyną rzeczą jest ten nieszczęsny zrzut ekranu, który nie ujawnił nam żadnych Waszych tajemnic.
Rozumiem doskonale Twoją argumentację. I uważam, że najlepiej byłoby to załatwić polubownie. Zaufać sobie, jak sama stwierdziłaś. Nie wiem, czy Rudzielec chce w ogóle się z Wami dogadywać, ponieważ nie miałem okazji z nią rozmawiać, nie wiem też, jak Wy sądzicie - ale ja uważam, że można w tym przypadku spróbować się dogadać w ten sposób, że ona zobowiązałaby się do usunięcia wszelkich screenów z działu i nie rozmawiała z nikim o tym, co działo się "wewnątrz", gdy miała do niego dostęp, a zamian jej konto zostałoby odblokowane.
Zanim przeczytam Wasz ewentualny kontrargument, że przecież może Was oszukać, od razu dodam jeszcze jedno spostrzeżenie: jeśli się z nią nie dogadacie, musicie liczyć się z tym, że ona nie ma już nic do stracenia i w wypadku posiadania jakichkolwiek informacji może je rozpowszechnić. Wiem, że Ruda taka nie jest i tego nie zrobi, ale wiem też, że to osoba, która na forum wnosiła coś więcej, niż przeciętny użytkownik. Podsumowując, dla Was to nie ma już żadnego znaczenia, bo jeśli Rudzielec jest w posiadaniu jakichkolwiek informacji, to zbanowanie jej nie zapobiegnie ich upublicznieniu. Natomiast dogadanie się może przynieść same korzyści
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem