Don "prawie",to nie to samo

a jeżeli chodzi o jej wkład na forum, własnie dlatego została wybrana na moda i nawet sama na nią glosowałam,ale jak już sami kilkakrotnie wspominaliście,takie stanowisko do czegoś zobowiązuje,a ten screen,to nie jest jej pierwsze przewinienie,ale tak to bywa,jak się najpierw mówi-działa,a nie myśli,nie zapominajcie,ze na screenie jest również post Björk, której ma prawo to przeszkadzać. Przecież wystarczyło napisać,"nie zapominajcie o tym,ze sama odeszłam", zresztą nikt temu nie zaprzeczał.W temacie o trollach udowodniła,ze ma jaja,ups przepraszam,my kobiety mamy jajniki,no wiec jajniki,,gdzie napisała,ze sama nim jest i dobrze jej z tym.Ale niestety,jej wyskok ze screenem ja pogrążył,jak już wspomniałam,a nie był to pierwszy tego typu. Jeżeli chodzi o to,czy posiada więcej informacji poufnych i czy je wykorzysta,to już zależy od jej charakteru. Chciałabym Wam tylko powiedzieć,ze jako mod miała dostęp do Waszych danych:email,adresy IP....i dlatego proszę o uszanowanie decyzji Björk,nie musicie się z nią zgadzać,ale jest nieodwołalna