View Single Post
stare 06.10.2013, 13:41   #116
anizali

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Rudzielec powinna dostać CO NAJWYŻEJ WARNA... Nie napisała niczego, co mogłoby w jakikolwiek sposób zaszkodzić czy to moderacji czy forum, a podanie screen'a do informacji, miało na celu tylko uwiarygodnienie jej posta a nie, za przeproszeniem, udupienie obecnego składu administracyjno-moderacyjnego... - to tyle, jeśli chodzi o ten temat, który niniejszym, jeśli o mnie chodzi, zamykam. <Ruda, I`ll miss you...>

A co do tego składu, samego w sobie, to, cytując kabaret: "O mój Boże, to już gorzej chyba być nie może..." Czemu? O ile wybór Libby, z racji ukończonych studiów informatycznych, rozumiem. Zna się na forum od strony technicznej, i chwała jej za to, jednak czasami jest trochę, hmm, zbyt surowa jako administrator. Nie tylko ona zresztą. Z całym oczywiście szacunkiem. No błagam, ja za niektóre przewinienia nie dałabym nawet połowy kary, jaką potraficie wymierzyć...
Począwszy od bana za to, że nie oddał pracy na konkurs w terminie. Epic? Seriously? Epic Seriously..? Za to, znów się powtórzę, co najwyżej warn, bądź zakaz udziału w konkursach, ale ban..? Komedia i śmiech na sali.

I znów... Rudzielec, za czasów swojej moderacji (a miałam nie wracać do tego tematu, **** that shit...) miała podgląd do, zarówno ip jak i maila... Ale, o ile się orientuję, to nie wykorzystywała tego do swoich celów. Nie było mnie jeszcze na forum i nie mnie oceniać, jak sprawowała swój urząd, ale z tego, co zdążyłam poczytać, była dobrą osobą na właściwym miejscu. Podobnie Liv. Obie panie jednak zrezygnowały ze swoich stanowisk. Czemu? I znów, nie mnie pytać... Anyway...

I teraz kolejna sprawa, ta cała akcja "stop trollom"...
Ja się pytam... takich? --->
Jeśli tak, to czemu daliście tą emotokę, hm?
Fora są od tego, żeby czasem potrollować, so... Albo się wyżalić nad marnością świata, jaki to Weltschmerz i tak dalej... A, z tego co się orientuję, po to jest tutaj dział "offtop", dość licznie oblegany zresztą.

No i kolejna sprawa. Wiem, że administratorzy to podpora forum, dbają o nie i tym podobne, ale takie moje pytanie... Jaki jest sens mianowania siódemki osób na administratorów i tylko jedną na moderatora? Nie zachwiały się proporcje przypadkiem deczko?

A teraz do niektórych osób z osobna:

Bjork... Moja droga, z całym szacunkiem, ale zachowałaś się nieco parszywie. Tutaj owszem, przeprosiłaś Rudą, i chwała Ci, ale chwilę potem narzuciłaś na jej konto bana permanentnego. To jest cios w plecy moim zdaniem.

Modeste... Słodki jesteś i w ogóle, ale jeśli chcesz przyjaciół, nie podpadaj większości i nie zachowuj się jak rozwydrzone pięcioletnie dziecko, a będzie git. No i nie podlizuj się tak, bo lizodupstwo jest czasami gorsze niż bycie wrednym i podłym, chociaż... i tak źle i tak nie dobrze...

Oł, właśnie spojrzałam, że Ilona ma usunięte konto... No cóż, nerwy to w konserwy i na eksport a nie podkulanie ogona pod siebie i wychodzenie po cichaczu... Tak na przyszłość.

I również odsyłam do kodeksu karnego... :3

A jeśli chodzi o bana, którego pewnie dostanę: "You know, i don`t care, right?"