Od rudzielca:
Cytat:
1) Czy nigdy, nikomu nie mówiła o czym rozmawiamy ze sobą w moderce?
|
Tak się składa, że nie. To wy macie szpiega na moim fejsie, nie na odwrót. Ja nigdy nie wynosiłam nic z moderki, bo moderka, to moderka i tam zostawało. Jak nie wierzycie – wasz problem, nie mój. Nie potrzebuję odkupienia, więc piszę szczerze, a jak wy to potraktujecie to wasza sprawa.
Cytat:
2) Czy nigdy nie nabijała się z Libby, po tym, jak ta dostała admina, w ten sposób buntując innych przeciwko niej?
|
Przeciwko Libby nigdy nikogo nie buntowałam. NIGDY. Nawet jej nie zazdroszczę tego stanowiska, choć jej się pewnie wydaje inaczej. Nabijać się? No przepraszam, Gingers się cały czas ze mnie nabija i nawet napisał mi bardzo dziwną wiadomość na gg więc, hmm, jak widać inni mają priorytet w nabijaniu się. Co więcej, ja nie lecę ze skargą do administracji, że ktoś mnie obraża, lub buntuje przeciwko mnie. I nie lubię rozmawiać z kimś poprzez osoby trzecie. Skoro Libby czuje się tak strasznie pokrzywdzona, to czemu się zasłania innymi? Języka zabrakło? Ach, no tak, dwa lata życia na mnie zmarnowała, a ja się okazałam tępą s*ką bez serca. Dajcie dowody, że się nabijałam, może też macie jakieś screeny z fejsa gdzie widoczny jest jej nick? Przecież każdy mój ruch szpiegujecie, powinniście to sami wiedzieć.
Cytat:
3) Czy między nami nigdy nie było rozmowy, gdzie prosiłam, by dała sobie spokój z hejtowaniem i napędzaniem ludzi przeciwko załodze forum?
|
Ja napędzałam ludzi przeciwko załodze forum… Popatrzcie, macie dobry przykład we wszystkich kłótniach kto napędza bunt. Wy. Rozmowy między nami były, ale ja nigdzie niczego nie napisałam specjalnie, to jest forum, tu każdy ma prawo wyrazić swoje własne zdanie, każdego mogą ponieść nerwy, co nie? Ach no tak, nie, tylko wybrani mogą, zapomniałam, że ja tu jestem jedynym hejterem, a reszta ma czyste ręce.
Cytat:
4) Czy nie wynosiła informacji, kto na kogo głosował w konkursie 4 Ż?
|
Wynosiłam informacje? Że niby jak miałam to zrobić? Przecież tylko admini widzą kto na kogo głosował, więc nie rozumiem pytania. Komu, co powiedziałam? Czy wam się wydaje, że ja taka głupia jestem, że skacze po ludziach i wypisuje im kto na kogo oddał głos?
Aaaa zresztą.. Myślcie sobie co chcecie, teraz to mnie to lotto już. Znaleźliście sobie okazję przez głupiego screena, którego zrobiłam tylko i wyłącznie dlatego, że widziałam jaki macie do mnie stosunek w moderce i wolałam się zabezpieczyć, żeby potem nie wyszło nagle że zostałam wyrzucona, na co był dobry przykład wczoraj. Skoro macie tu informatyka w administracji, to niech się włamie na mój komputer i przeszuka czy nie mam czasem jeszcze jakichś screenów z moderki. A jak chcecie piznać odpowiedź szybciej, to wam powiem, nie mam, to był jedyny, bo mnie nie interesuje co się tam dzieje. Ale to już wierzcie albo nie. Nie będę nikogo błagać na kolanach o przywrócenie konta, choć będzie mi się tęsknić za ludźmi z forum i tym miejscem. Zróbcie jak chcecie, tyle ode mnie.