View Single Post
stare 06.10.2013, 17:22   #144
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Cytat:
Napisał Wikki Zobacz post
Nie mnie oceniać, czy zasługujesz na bana, aczkolwiek nie spodziewałam się po Tobie, że prezentujesz tak niski poziom, jako mężczyzna chociażby, powinieneś mieć odrobinę szacunku do kobiet i od osoby dorosłej spodziewałabym się umiejętności rozmowy na poziomie. Zważywszy, że często otwarcie szydzisz z innych, sugerując że jesteś od nich lepszy. Zdaje sobie sprawę, że nie jest to jednak ani miejsce, ani czas na podobne rozważania.
no tak, nie Tobie oceniać, jedyne w czym masz rację. to jaki prezentuje poziom to moja sprawa, nie muszę wszystkich lubić i wszystkim włazić w dupę jak niektórzy użytkownicy tego forum. to co piszę, to moje prywatne przemyślenia, nieskalane niczyją opinią, na które nie mają wpływu żadne osoby. nie będę się sztucznie uśmiechać i słodzić gdyż rzygam takim zachowaniem. mam szacunek dla kobiet, a jeżeli ktoś twierdzi, że go nie mam, niestety jest to jego prywatna sprawa. widzę że stwierdziłaś to po jednym poście. dla mnie nienormalnym jest stwierdzanie po wypowiedzi w internecie, po zobaczeniu kilkudziesięciu literek, podejścia do kogokolwiek, nie znając mnie osobiście. jak dla mnie zaburza to pojęcie kultury. i to bardzo. no ale nie Tobie to oceniać jak zaznaczyłaś. możesz również pomijać moje wypowiedzi, nie będziesz wtedy miała do czynienia z moją kulturą wypowiedzi. jest również opcja Raportuj, ale wtedy niestety będziesz miała do czynienia z moją kulturą wypowiedzi, bo przed zaraportowaniem będziesz musiała przeczytać wypowiedź.
nikomu nie sugeruję, że jestem od niego lepszy. odbiór sugestii jest sprawą indywidualną, jeden może ją pojąć tak, drugi inaczej. dlatego nie uogólniaj. owszem szydzę z niektórych osób, jednak zauważ, że są to osoby, które wcześniej przyczyniły się do takiego zachowania z mojej strony. u mnie nic nie dzieje się bez powodu. akcja->reakcja.
owszem jest to miejsce na rozważanie takich spraw. jest to jakby z Twojej strony skarga na moją osobę. więc miejsce jest jak najbardziej poprawne.
jeżeli masz jeszcze jakieś pytania, bądź zastrzeżenia, proszę je tu upubliczniać. jestem otwarty na wszelką krytykę pod adresem mojej osoby, gdyż nie jestem idealny. na PW proszę nie pisać, mam wiecznie pełną skrzynkę wiadomości, więc może do mnie nie dojść. a tego bym nie chciał.

pozdrawiam.

// odejście Ilony, jest tylko potwierdzeniem, że miała coś na sumieniu. mam tylko szczerą nadzieję, że nie wróci po jakimś czasie jak to zrobił nosorożec.

sprawdzam działanie nowych emot

idealnie działają...

Ostatnio edytowane przez kubuss : 06.10.2013 - 17:29
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem