Temat: Twory Hebe
View Single Post
stare 06.10.2013, 20:01   #36
rawrvera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Twory Mlecyka

Ładny skin, taki naturalny. Bez tych piegów była by bardzo przeciętna - to samo mogę powiedzieć o Faith, której moim zdaniem nos jest straszny. Nosek Annie jest za to uroczy i bardzo mi się podoba. Czego nie mogę powiedzieć o soczewkach... Są po prostu brzydkie, ale z jednej strony pasują do niej. Brwi są śliczne! Tylko ich kształt mi nie pasuje, w sumie nie wiem dokładnie co mi się w nich nie podoba - znowu się powtórzę, bo pasują one do niej tak jak te soczewki. Usta słodkie, ale to pewnie zasługa błyszczyka. Niestety są chyba troszkę za wysoko...? Pewnie to tylko mój wymysł, albo wina pozy, której użyłaś. Co do ubrania: fajne buty. ^^
Cytat:
Napisał Mlecyk Zobacz post
Co do soczewek, to w sumie trudno znaleźć do TS3 jakieś realistyczne Bo te co mam, to albo są za duże, albo "płaskie", tzn. bez jakiejś konkretnej tekstury, a przecież w tęczówce są takie kreski, kropki, itd.
Pff, wcale nie Ja używam tęczówek tylko i wyłącznie od escand z MTS i jestem bardzo zadowolona. Mogę ci podać linka, a jak chcesz to możesz wejść od razu na mojego Tumblra (link w podpisie): resources -> defaults -> eyes.