rawrvera - dzięki za taką obszerną opinię.

No, trochę przykro mi słyszeć, że nie podoba Ci się prawie żadna simka, ale cóż.

W końcu każdy ma własne poczucie piękna i każdemu podoba się co innego.

Co do tego, że simki wyglądają podobnie - to dziwne, bo ja mam na tym punkcie obsesję i przy każdej staram się modyfikować zarówno kształt twarzy jak i szczegóły, czyli usta, brwi i oczy. Skoro niemal wszystkie mają taką pociągłą twarz, postaram się trochę poeksperymentować i stworzyć jakąś z inną buźką.

Wielkie oczy, cóż, zaznaczałam, że mam do nich słabość.

Może rzeczywiście wyglądają nienaturalnie, ale na dobrą sprawę, to tylko simsy.

U Rose może rzeczywiście te tęczówki wyglądają, jak to określiłaś, niezdrowo, postaram się w przyszłości uniknąć takiego efektu.

Cieszę się, że chociaż nosy Ci się podobają.
No wiesz, nie wszystkie duże usta są od razu potraktowane botoksem.
W każdym razie, u Celeste (pierwszej simki) może faktycznie przesadziłam z rozmiarem, postaram się zwracać na to większą uwagę.
Czarnulka też mi się podoba, jest chyba najładniejszą simką, jaką zrobiłam.

Co do Rose, czyli tej z wysuniętą szczęką - właśnie tę szczękę zrobiłam jej po to, aby się wyróżniała i nie była podobna do reszty simek, jak widać nie wyszło. ;_;
A co do tego, że wygląda staro, hmmm, nie powiedziałabym.

Ale dobra.

Makijaż to dla mnie czarna magia, nie jestem specjalistką w tej dziedzinie, także moje simki pewnie w większości mają nieodpowiednio dobrane szminki, cienie czy kreski.
Hmmm, z tymi wyzwaniami to mnie zaskoczyłaś, nie powiem, mogłoby wyjść nawet ciekawie.

Ale wątpię, czy umiem odwzorować w simsach te proporcje twarzy, w każdym razie dzięki za podpowiedź, popróbuję.
Cóż, postaram się, aby simki nie były do siebie podobne, przynajmniej do tego stopnia.

Ale duże oczy bardzo lubię, tak więc pewnie będą się one ,,pojawiać'' przy kolejnych tworach, oczywiście postaram się, by wyglądały one naturalnie.

No dobrze, będę też wstawiać zdjęcia bez żadnych póz, aby można było się simce lepiej przypatrzeć.
mam jakiś uraz do tych z cas-u
A temat z simkami założyłam tylko i wyłącznie dla relaksu.

Nie mam jeszcze wyrobionego stylu i traktuję tworzenie simek jako zabawę. Nie liczę na pochwały, bo wiem, że moje twory do najwybitniejszych nie należą.

Tak czy siak, dziękuję Ci bardzo za opinię. Postaram zastosować się do Twoich rad i mam nadzieję, że kolejne simki zrobią na Tobie lepsze wrażenie.