View Single Post
stare 09.10.2013, 17:37   #149
Kerbi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Into the Future Oficjalnie ostatni dodatek, już na jesień

Moją uwagę przykuły nowe, świetne animacje - zwłaszcza ten romantyczny taniec I jeszcze w którymś momencie simowie (i chyba plumbot) szli w taki fajny sposób, jakby podskakując.
No i wygląda też na to, że dostaniemy sporo nowych obiektów - wiele z nich zapewne będzie futurystycznymi odpowiednikami obiektów z "teraźniejszości", ale traktuję to na plus, bo pozwala to na stworzenie odpowiedniego klimatu. Natomiast ciekawi mnie, jakie obiekty będą całkowicie nowe (oprócz tych, o których już wiadomo).

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Piękny ten zwiastun... Naprawdę słodki! Ja już chcę ten dodatek! A koleś powiedział na zwiastunie "ostateczna granica"... To zabrzmiało tak permanentnie, ostatecznie... Aż się łezka w oku kręci na myśl, że to już ostatni dodatek... Z jednej strony "najwyższy czas", a z drugiej "trochę szkoda"...
Dokładnie... Pamiętam, jak czekałem na zapowiedzi kolejnych dodatków. A ten będzie już ostatnim - i koniec, za dwa tygodnie seria się skończy. Wiadomo, zostały jeszcze nowości w Store (które, moim zdaniem, ostatnio są coraz fajniejsze), ale to nie to samo

Ostatnio edytowane przez Kerbi : 09.10.2013 - 17:41
Kerbi jest offline   Odpowiedź z Cytatem