Odp: Forumowa Mafia II
Nazywam się Carly Owen, lecz zdecydowana większość moich znajomych lubi nazywać mnie Kędziorek lub Kędzia (zawdzięczam to moim kręconym włosom, a jakże). Na co dzień pracuję w szpitalu jako ratowniczka medyczna. Kiedyś chciałam zostać kierowniczką, ale praca w terenie jest dla mnie o wiele ciekawsza i bardziej satysfakcjonująca niż ślęczenie za biurkiem nad papierkami i inne tego typu pierdoły. Kompletnie się do tego nie nadaję, więc po prostu robię swoje, jeżdżę karetką i ratuję ludziom życie. Czasem jednak zdarza mi się bawić w detektywa-amatora i kiedy przypadek jest szczególnie ciekawy (morderstwo, pobicie itp.), to zdarza mi się wyręczać policję (i przy okazji czasem nieświadomie im przeszkadzać), działając na własną rękę. Mój partner ma w zwyczaju sprowadzać mnie wtedy na ziemię. Pewnie się boi, ze go zostawię i pójdę do akademii policyjnej, ale to tak między nami. Razem kończyliśmy akademię i nie zamieniłabym go na nikogo innego, ale nie mówię mu tego, bo mi jeszcze popadnie w samozachwyt, a wtedy jest naprawdę nie do wytrzymania.