Kędziorek? Niee. Wykreowała swoją postać na lekarkę ratującą życie w karetce, to mi nie pasuje na Mafiosa. Chyba, że chce odwrócić od siebie uwagę. Ale jakoś tak mi się nie wydaje...
Jeśli chodzi o redakcję najbardziej podejrzewam Qwerty i Meryam. Najpierw grali fabułą, którą nagle porzucili. Najbardziej zależy im na znalezieniu Mafiosów - jeśli byliby w Mafii to mówiliby, że Mafiosami są osoby, które tak naprawdę nimi nie są, żeby odwrócić od siebie uwagę.
Jeśli chodzi o Bjork mam coraz większe przeczucia, że to ona. Wczoraj raz ją oskarżyłem, raz ją broniłem, do czego się nie odwołała ani razu. I nagle, ni z gruszki ni z pietruszki jej karty mówią "Fallen". Pewnie chce zrzucić podejrzenia właśnie na nią. Apo wypowiada się bardzo mało, więc wątpię, aby była w Mafii.
Jeśli chodzi o mnie napad na bank wkręciłem tak dla beki, a nie dlatego, żeby Mafia miała kontrolę w mieści, bo z nimi nie współpracuję

Pierwszy raz gram w FM i myślałem, że można tak się fabułą zabawiać.
A Cheyenne? Kiedy wczoraj wszyscy szukali podejrzanych ona cały czas flirtowała z Donem w kawiarni. Może w ten sposób chce od siebie odciągnąć podejrzenia? Chociaż nie wiem...