Temat: Simowe Lowe
View Single Post
stare 14.10.2013, 10:25   #62
Love

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Simowe Lowe

Różnorodne opinię Cieszy mnie to, naprawdę, oznacza to - że Sim nie jest doskonały i brzydki. No więc tak, na początku chciałem po prostu zwykłego Sima w długich włosach, kiedy jednak zobaczyłem go w żulastym sweterku pomyślałem, że zrobię go na takiego brudasa z lat 80/90. Bardziej takiego grunge'owca. Mimo to, uznaję go za jednego z najbardziej nieudanych simów, niestety :/

Mlecyk - Spoko, nie ma problemu No więc te opadające powieki robię za pomocą suwaka. Mam hacka 3x, co daję mi większe manewrowanie suwakami przez co powieki mogą być jeszcze bardziej opadnięte

A teraz chciałbym wam przedstawić moją nową simkę. Ma na imię Sophia, początkująca studentka Sztuk Pięknych. Z początku chciałem zachować jej androgeniczny wygląd, jednak później, gdy spojrzałem na wszystkie ubrania, które dla niej ściągnąłem postanowiłem lekko ją zmienić, jednak wciąż pozostawić tą "nutkę" dziwactwa :-)

Postawiłem na motyw flagi, dosyć oklepany, ale myślę, że pasuje idealnie :-) (Przepraszam za maxisowe spodnie, pobrałem ze 3 pary, gdzie żadna, ale to ŻADNA nie chciała mi się załadować, eh.. :/).

Oceniajcie co chcecie - 'stylówy', włosy, buźke, zdjęcia. Endżoy! :-)

EDIT: Ah, przypomniało mi się, chciałbym was wszystkich zaprosić na mojego tumblra związanego z Simami :-) Klik, klik!

mój tumblr / / moj ig
Love jest offline