View Single Post
stare 14.10.2013, 14:37   #1
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia II

Ostatni post Dona w tym temacie:
Cytat:
Napisał Don Zobacz post
ja mam typ, ale nie bede kraczec
Jeden z kilku ostatnich postów muffin:
Cytat:
Napisał muffindance Zobacz post
u mnie wszystko gra i to na najwyzszych obrotach. ;] zaczynam sobie wszystko analizowac i powoli sklada sie to w calosc. smiem nawet myslec, ze przy nastpenym glosowaniu wskaże mafioza.
I Morgana:
Cytat:
Napisał Morgana Zobacz post
Bjork podejrzewalam na poczatku, teraz juz mniej. mysle ze trzeba szukac gdzie indziej. mafie mamy pod nosem wiec obstawialabym tych co powiedzialam wczesniej, plus kilku innych ktorzy sie wypowiadaja.
Mafia obawia się tych, którzy dobrze kombinują. Motyka mógł ich szybko rozgryźć. Morgana też dużo wiedziała o byciu w mafii, mogła łatwo zdradzić ich taktykę. Don poza tym, co wspomniałam wyżej, typował Everlastinga i Dianę, ale w obu głosowaniach poszedł za tłumem i się pomylił. Muffin też stwierdziła, że może ich rozgryźć, i odpadła. W ostatnim jej głosowaniu zagłosowała na Yuki.
Jakkolwiek komicznie teraz to nie zabrzmi, dla mnie zaczyna się to składać w logiczną całość. Mafia eliminuje tych, których się obawia, ale nie tych, którzy mówią prosto z mostu, kogo typują, ale tych, którzy mają typy i ich nie zdradzają. Stwarzają pozory. Chcą, żebyśmy się doszukiwali konkretnych osób, podczas gdy oni będą eliminować tych, którzy nie mówią nic konkretnego.
Mam nadzieję, że ma to dla kogoś poza mną jakiś sens xD

Meryam jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.