View Single Post
stare 15.10.2013, 18:55   #10
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Ogłoszenie wyników - TS 2

Liv, Twoja praca jest, jak dla mnie, po prostu bezkonkurencyjna i na nią właśnie oddałam swój głos. Nie masz pojęcia dziewczyno, jak ja kocham Twój styl Jest taki lekki, estetyczny, delikatny, po prostu zachwycający. Nie ma zbędnych pierdół, zapychaczy przestrzeni, a jednocześnie nie odczuwa się nigdzie pustki. Jest jasno i przejrzyście. Wszystko tu ma swoje miejsce, bezbłędnie pasuje do całości. Gdy oglądam Twoje zdjęcia, to wciąż chodzi mi po głowie określenie "czysto". Tak, jest czysto i przyjemnie i osobiście moim marzeniem jest mieszkać w takim właśnie domu.
Moim zdaniem - w pełni zasłużona wygrana. GRATULUJĘ!

Qwerty, Twoja praca również zachwyca, jest rewelacyjna. Pomysł na notatki na ścianie świetny, a granatowa sypialnia po prostu zmiata, wyszła genialnie Mimo wszystko przegrała tutaj zbyt duża liczba zbędnych dodatków z netu. Nie wiem, jakoś tak trochę za dużo ich zarejestrowałam. Osobiście jestem wielką fanką "stylu Curio", czyli domów zawalonych duperelami, ale akurat w tym wypadku są one całkowicie zbędne, bo w połączeniu z oryginalnymi ścianami wprowadzają lekki chaos. No, ale tak, czy siak, jest super!
Gratuluję świetnej pracy i wysokiego drugiego miejsca.

Pozostałym uczestnikom również gratuluję świetnych prac. Poziom był naprawdę wysoki!

Ej, ludzie, ludzie, przez Was znów zachciało mi się odpalić swoją grę
Malin jest offline