View Single Post
stare 16.10.2013, 14:58   #10
Lubie
Naczelny Grafik

Reputacja: 24
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia II

Chrupek, naciskam, bo to jest gra zespołowa. Sam gry nie wygrasz, bo trzeba działać razem, a takimi postami "wiem, ale nie powiem" wyrażacie niechec do współpracy. Może twoje podejrzenie jest słuszne, ale jak mamy tego kogos zalatwic dzis, skoro nie do konca wiemy, kim ta osoba jest.

I mowie wam po raz ktorystam z kolei, ze mafia nie jestem, mozecie sobie myslec co chcecie. Dla mnie tez moje zachowanie jest podejzane, jak bylbym na waszym miejscu dawno bym na mnie glosowal, ale ja WIEM, ze NIE jestem w mafi, wiem to na 100% ze nie jeste... ale wy tego nie wiecie, choc probuje was do tego przekonac, ale po co, skoro wiekszosc i tak nie wierzy.

Staram sie naklonic was do wspolpracy. Kazdego. Ale po co, lepiej samemu wygrac gre. :'c

Priv, ok, do Cheye przekonalas mnie w 20%, ale to i tak nie starczy, bym na nia glosowal, a przynajmniej dzisiaj, bo swoj glos oddalem na Bjork, bo ponieważ. Dostępny będę dopiero wieczorem dostępny. Jak by ktoś chciał mnie oskarzyc o to, ze raptem zniknalem, zapraszam do szukania mnie w kosciele...