View Single Post
stare 19.10.2013, 14:37   #9
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Requiem for a Sim - Letown

Bardzo dawno mnie u Ciebie nie było... Dziś zaglądam i padam. Naprawdę.
Letown, to po prostu niesamowite, ile Ty potrafisz wyciągnąć z tych okropnych trójkowych postaci. Ostatnia simka jest po prostu BOSKA, wygląda, jak żywa! Serio, nie wiem, co mam napisać, jest wspaniała! No, może jedna rzecz średnio mi się podoba - cień (?) do oczu. Nie wiem, jak to wygląda w TS3, ale w "dwójce" to właśnie głównie cienie stwarzają taki efekt opadających powiek (który sama usilnie chcę osiągnąć; niestety, wszystkie te "efekciarskie" cienie ładnie wyglądają na zdjęciach autora, na moich simach już niekoniecznie ;/). Tylko ta jedna rzecz wygląda średnio naturalnie, ale tak naprawdę zwraca się na to uwagę przez ułamek sekundy, bo cała reszta szybko przyćmiewa tę drobnostkę! Usta mistrzowskie, cudne piegi, idealna fryzura i ubiór. Skin jest genialny, podoba mi się zwłaszcza to owłosienie, jest takie inne w porównaniu do tych wszystkich "wydepilowanych", oślizgłych skinów. Przecież nie każda simka chce się golić na łyso!
Moja ocena za tę postać nie mieści się w żadnej skali. Tworzysz niesamowicie realistyczne, cudowne simy. Każdy z nich jest niepowtarzalny, niebanalny, interesujący, ale moim zdaniem ostatnia postać pobiła wszystkie poprzednie na głowę. Zdecydowanie najlepsza ze wszystkich, mój faworyt! Cudo!

edit:
proszęniechktośprzekonwertujetęfryzurędoTS2! *.*
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem