Temat: Pakiety Store
View Single Post
stare 19.10.2013, 23:33   #7
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pakiety Store

Mam tą parcelę. Jest to ciekawy zestaw, ale raczej nie jest wart tej ceny. Parcela jest bardzo ładna, ale ma nietypowe rozmiary. Bez moda na możliwość wstawiania własnych rozmiarów parcel... za wiele nie zdziałasz. Parcela ma bodajże wymiary 50x35, czy tak jakoś... Zdaje się, że powinna pasować na miejsce cmentarza z Sunset Valley, ale głowy sobie uciąć nie dam. Parcela działa jak cmentarz, ma mauzoleum z podstawki. Na moich zdjęciach nie ma mauzoleum, zamiast niego zbudowałam małą szopkę, z której się schodzi do piwnicy (oryginalnie schody do piwnicy są na zewnątrz, więc to trochę nienaturalne). Mam już w mieście jedno mauzoleum i uważam, że jedno wystarczy. Nie wiem też jak zachowywałaby się gra, gdyby miała dwie takie same królicze nory.

A oto fotki. Parcela idealnie klimatem pasuje do Północnej groty, ale nie ma jej tam gdzie wstawić, dlatego musiałam ją trochę zmodyfikować na obrzeżach. Postawiłam ją na ciut większej działce, na wodzie.

Wskrzeszanie Sima. Zabawna sprawa, ale jak wskrzesiłam babkę z cmentarza (staruszkę), to wróciła jako noworodek... Nie wiem dlaczego...

A w piwnicy są tylko te duże ozdobne nagrobki, nie tradycyjne, tylko takie jakby z krypty. Są bardzo ładne, stylowe, przyłożyli się. Zapomniałam zrobić im zdjęcie.

Edit:

Zdjęcie podziemnej krypty w tym domu Kosiarza

I zbliżenie na drzwi Kosiarza. Zasługują na uwagę, gdyż te boczne kolumny też należą do drzwi, nie znikają one w trybie życia przy żadnym widoku ścian.

A to tak jako ciekawostka, Północna Grota zimą i w nocy

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 21.10.2013 - 20:03
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem