Ale żeście się rozpisali!

Zacznijmy od tego, że faktycznie, Orla ma owłosione ręce, ale jak to ktoś dobrze spostrzegł, wiele ciemnowłosych kobiet ma ciemne owłosienie. O ile nogi, pachy i tzw. "bikini" po prostu trza depilować, o tyle według mnie to już lekka paranoja pozbywać się też włosów z rąk, no nie przesadzajmy.

Wiem, że ani faceci na to raczej uwagi nie zwracają (no, chyba że metroseksualni), ani się na ogół kobiety nie przejmują, bo nie ma czym.
Co do skina - nie jest w żadnym calu "zarośnięty", sama dodałam owłosienie w CASie. Nie wiem, gdzie to "zarośnięte podbrzusze" widzicie i co do tego skina macie, naprawdę.

Moim zdaniem to jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) skinów.
Jeśli chodzi o rzęsy - rzęsy Orla ma, ale widocznie za mocno je skróciłam. Powieki wyglądają jak wyglądają przez powiększony zakres suwaków - chciałam uzyskać efekt kompletnego braku załamania powieki poprzez obniżenie całego tego fałdu skóry (wg EA to jest oczodół, ale jakoś mi się to nie widzi), co niestety spowodowało, że powieka wygląda na bardzo kanciastą i skin jest na niej zniekształcony.
Co do ust - prawda, drugi raz zrobiłam bardzo podobne usta, wcześniej miała takie też Siv, ale to wina tego, że modelka, na której bazowałam wizerunek Orli miała takie usta w takim właśnie kolorze. U Siv to zwykłe widzimisię.
@panMaciek, brwi są z podstawki.
Dzięki za wszystkie komentarze.