View Single Post
stare 21.10.2013, 18:41   #47
WhiteSugar

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: WhiteSugar's Sims

Cytat:
Napisał Mlecyk Zobacz post
Iris nie jest zła. Fryzura i brwi wyglądają ok. Ma trochę za wysoko osadzone oczy. Podobają mi się jej nos i usta. Jak na moje gusta, to ma coś nie tak z kształtem twarzy, chyba jest zbyt krągła albo zbyt podłużna. No i ta sylwetka woła o pomstę do nieba Biodra ma dużo węższe niż ramiona, widziałaś kiedyś kobietę z takimi?
Yyy, nie Haha, nie wytrzymam z tymi ręcoma. Są obleśne, no wieem, lubię przesadzać z chudością, ramiona przyznam, że też zmniejszałam, aleee... coś mi nie wyszło

Cytat:
Napisał Love Zobacz post
Cudowny skin! Cudowna Simka! Zazdro, że umiesz robic czarnoskorych Simow, ja niestety nigdy nie umialem, nie bylem w stanie. Podobaja mi sie zdjecia, a dokladniej tlo. Nadaje zdjęciom 'tego czegos'. Choc troche ubolewa mnie fakt, ze zdjecia sa.. zbyt wyostrzone, przez co na tym zdj. z polową twarzy oko jest MASAKRYCZNIE spixelowane. Brwi są cudowne! Wiesz moze, jakie to?
O matko, nie spodziewałam się, dziękuję Mam nadzieję, że kiedyś napadnie Cię wena i zrobisz czarnego sima Co do ostrości, no kurde! Miałam tego nie robić, czułam, że jest coś nie tak - wyostrzyłam, zapisałam, przyjrzałam się i porażka i gdybym wygładziła na zapisanym obrazku pewnie jeszcze gorzej by było ;/ Okej, więcej nie będę tak ostrzyła
Co do brwi. Są to albo Dramatic Eyebrows od Pralinesims lub Glamorous Eyebrows też od Pralinesims, ale raczej te pierwsze. Tylko niestety są płatne
WhiteSugar jest offline