Cytat:
Napisał Mlecyk
Iris nie jest zła. Fryzura i brwi wyglądają ok. Ma trochę za wysoko osadzone oczy. Podobają mi się jej nos i usta. Jak na moje gusta, to ma coś nie tak z kształtem twarzy, chyba jest zbyt krągła albo zbyt podłużna. No i ta sylwetka woła o pomstę do nieba  Biodra ma dużo węższe niż ramiona, widziałaś kiedyś kobietę z takimi? 
|
Yyy, nie

Haha, nie wytrzymam z tymi ręcoma. Są obleśne, no wieem, lubię przesadzać z chudością, ramiona przyznam, że też zmniejszałam, aleee... coś mi nie wyszło
Cytat:
Napisał Love
Cudowny skin! Cudowna Simka! Zazdro, że umiesz robic czarnoskorych Simow, ja niestety nigdy nie umialem, nie bylem w stanie. Podobaja mi sie zdjecia, a dokladniej tlo. Nadaje zdjęciom 'tego czegos'. Choc troche ubolewa mnie fakt, ze zdjecia sa.. zbyt wyostrzone, przez co na tym zdj. z polową twarzy oko jest MASAKRYCZNIE spixelowane. Brwi są cudowne! Wiesz moze, jakie to? 
|
O matko, nie spodziewałam się, dziękuję

Mam nadzieję, że kiedyś napadnie Cię wena i zrobisz czarnego sima

Co do ostrości, no kurde! Miałam tego nie robić, czułam, że jest coś nie tak - wyostrzyłam, zapisałam, przyjrzałam się i porażka i gdybym wygładziła na zapisanym obrazku pewnie jeszcze gorzej by było ;/ Okej, więcej nie będę tak ostrzyła

Co do brwi. Są to albo Dramatic Eyebrows od Pralinesims lub Glamorous Eyebrows też od Pralinesims, ale raczej te pierwsze. Tylko niestety są płatne