Wyniki głosowania:
1. Fallen – redmoon
2. Lubie - redmoon
3. Ladrón – redmoon
redmoon – Fallen
4. Cheyenne – redmoon
5. Gingers – redmoon
6. Qwerty – redmoon
Spudłowaliście!
A teraz poważniej...
Brawo! Jakimś cudem udało Wam się wytłuc wszystkich mafiosów

!
Muszę przyznać, że tym razem poradziliście sobie dużo lepiej. Mam jednak parę uwag. Zazwyczaj było tak, że ktoś rzucał pomysłem na kogo głosować i wszyscy od razu pisali , że to ma sens albo, że nie wiedzą na kogo głosować, to pójdą za resztą. W tym przypadku się udało... Gdyby jednak wśród nas był doświadczony gracz, który dostałby rolę mafiosa, ładnie wpuściłby wszystkich w maliny, w odpowiednim momencie rzucając pomysłem na kogo oddać głos. W tej grze każdy powinien mieć swoje zdanie i kierować się swoimi przypuszczeniami. Inaczej można niesprawiedliwie zlinczować wiele osób.
Co do mafiosów wydaje mi się, że trochę za szybko odpuścili.
Gratulacje dla
Cattaniego, którym była
Fallen. Ładnie ustrzeliła całą mafię

.
Miałam jeszcze wyjaśnić na końcu sprawę ocalenia Qwerty’ego na prośbę
Meryam. To nie lekarz go uratował, którym była właśnie Mery. Jej już wtedy nie było w grze. Qwerty’ego ocalił Cattani, który akurat go sprawdził.
I jeszcze jedna uwaga ogólna: następnym razem
nie będę się cackać, tylko od razu polecą bany. Rozmowy w offie były spekulacjami, a niektórzy pytali innych, czy są w mafii lub pośmiertnie próbowali się kontaktować z resztą na profilach, podrzucając im sugestie. Nigdy więcej takich praktyk!
I jeszcze jedno (już naprawdę ostatnie): jeśli ktoś wie, że nie będzie głosować lub w ogóle się bawić, to niech się nie zgłasza do zabawy. Potem kończy się to tak, że muszę usuwać połowę osób a teorie ludzi, kto jest w mafii, idą w krzaki. Wiadomo, że zdarzają się też sytuacje wyjątkowe.
Laurkę od mafii przygotował
redmoon 
.
Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę!
PS. Głosować można było do 19:30, więc nie dziwcie się, że wyniki zawsze były po
.