Gratuluję wybicia mafii
Na początku dawaliście się dość łatwo manipulować [pomijam tu ten krótki okres z fabułą], ale im mniej miastowych zostało, tym lepiej wam szło. Chyba takim pierwszym kiepskim dla nas momentem była laurka. Wtedy posypały się podejrzenia na Apo, na mnie, na Dianę... Tymczasem nie zrobiłem jej ani ja ani Apo, ani Diana. Tylko redmoon

Paradoksalnie, właściwie tylko on pozostał poza podejrzeniami xD I na dodatek odpadł ostatni, to skandal

Najbardziej ekscytujące było cowieczorne czekanie na zabicie Diany

Naprawdę, nie wiem jak to możliwe, że tak długo jej się udawało i przeżyła nawet mnie. W piątek byłem już pewien, że odlecę, więc pozwoliłem Kędziorkowi na mnie głosować. Chciałem, żeby właśnie ona została wam na koniec, bo wydawało mi się, że jest w stanie sobie poradzić. Ale było już chyba za późno.
Ale i tak najbardziej rozwaliła mnie wypowiedź Fallen
http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1811
Jak to przeczytałem, normalnie mnie zamurowało

Ale byłem jakoś dziwnie spokojny/pogodzony z losem/whatever i zamiast wymyślać sposoby na pozbycie się Fallen, tylko się z tego śmiałem xD
To chyba było oczywiste, kto był cattanim. Sprytnie, najpierw się nie udzielać, obserwować i sprawdzać, odezwać się dopiero po znalezieniu mafii i mieć nas w garści
Dzięki wszystkim za grę

W szczególności mafii, ale także miastowym