View Single Post
stare 21.10.2013, 18:46   #5
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia II

Gratuluję wybicia mafii

Na początku dawaliście się dość łatwo manipulować [pomijam tu ten krótki okres z fabułą], ale im mniej miastowych zostało, tym lepiej wam szło. Chyba takim pierwszym kiepskim dla nas momentem była laurka. Wtedy posypały się podejrzenia na Apo, na mnie, na Dianę... Tymczasem nie zrobiłem jej ani ja ani Apo, ani Diana. Tylko redmoon Paradoksalnie, właściwie tylko on pozostał poza podejrzeniami xD I na dodatek odpadł ostatni, to skandal
Najbardziej ekscytujące było cowieczorne czekanie na zabicie Diany Naprawdę, nie wiem jak to możliwe, że tak długo jej się udawało i przeżyła nawet mnie. W piątek byłem już pewien, że odlecę, więc pozwoliłem Kędziorkowi na mnie głosować. Chciałem, żeby właśnie ona została wam na koniec, bo wydawało mi się, że jest w stanie sobie poradzić. Ale było już chyba za późno.
Ale i tak najbardziej rozwaliła mnie wypowiedź Fallen
http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1811
Jak to przeczytałem, normalnie mnie zamurowało Ale byłem jakoś dziwnie spokojny/pogodzony z losem/whatever i zamiast wymyślać sposoby na pozbycie się Fallen, tylko się z tego śmiałem xD

To chyba było oczywiste, kto był cattanim. Sprytnie, najpierw się nie udzielać, obserwować i sprawdzać, odezwać się dopiero po znalezieniu mafii i mieć nas w garści

Dzięki wszystkim za grę W szczególności mafii, ale także miastowym
Mroczny Pan Skromności jest offline