Dobry wieczór.
Tak od kilku dni się zastanawiam, dlaczego po waszych komentarzach nie zostawiłam tu żadnej odpowiedzi i nie potrafię znaleźć żadnego wytłumaczenia.

Pozostaje mi jedynie przeprosić tych, którzy na jakiś odzew czekali. Naprawdę nie wiem, jak to się stało ;/ Pozwólcie, ze teraz nadrobię:
Cytat:
Napisał rudzielec
Piękna i naturalna  widać na jej twarzy ten spokój, jeśli chodzi o charakter  (...) Naprawde dobrze wygląda bez makijażu, fryzura i kolor skóry również dobrałaś idealnie 
|
Dzięki. Miało być na spokojnie i cieszę się, ze wyszło. Czasem tak po prostu nachodzi na coś innego - w tym wypadku makijaż zredukowany do minimum, a to mi się już kojarzy z takim "stonowaniem", spokojem... I tak to wyszło jako całość
Cytat:
Napisał Fallen
(...) Jednym słowem: ideał 
|
Dziękuję!
Cytat:
Napisał Kenny McCormick
Przez 10 minut dochodziłem, czy to śnieg, czy deszcz, po czym stiwerdziłem, że grad  Ma świetne usta, niby duże ale 
|
LOL, grad

xD Usta też mi się podobają

w ogóle uwielbiam tego typu szminki, dają świetny, naturalny efekt

Nie lubię sztucznie wyglądających ust, dlatego bardzo rzadko stosuję typowe błyszczące szminki.
Cytat:
Napisał Diana
(...) Malin, twoje simy są niesamowite *o*
Aż miło oglądać  (...)
|
Bardzo dziękuję

Staram się
Cytat:
Napisał Senoy
(...)Podoba mi się ta simka, bo jest bardzo realistyczna, niebanalna i ma taki pięknie rozmarzony wyraz twarzy. Perfekcyjnie łączysz dodatki i za to wszystko: 11/10. 
|
Same miłe słowa, dziękuję! Tu akurat dodatków nie było za wiele i głównie o to właśnie chodziło, mimo wszystko dzięki! To miłe, gdy podoba się to, co robię
Cytat:
Napisał Liv
(...) Ale pieprzyków i tej kropki na podbródku (to się jakoś fachowo nazywa?  ) nie oszczędziłaś  (...)
|
Liv, cały Twój komentarz to takie jedno wielkie "Lubię to!"

I za to bardzo, bardzo dziękuję!
Co do pieprzyków, to tak, mam do nich wielką słabość! Wszelkie piegi, pieprzyki, znamiona i tym podobne - im więcej, tym lepiej

Nie traktuję ich jako typowy makijaż, raczej element urody,

więc nie hamowałam się zbytnio.
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie komentarze i przepraszam, ze tak późno odpisuję. Na przyszłość obiecuję poprawę
A jako, że odświeżyłam temat, to wstawię coś nowego. I trochę inaczej niż zazwyczaj, bo nie będzie to typowa sesja jednego sima, tylko kilka postaci, które zrobiłam już jakiś czas temu. Wstawiałam je już na swojego tumblr'a, ale pewnie mało osób stąd tam zagląda, więc postanowiłam wrzucić te fotki tutaj. A następnym razem będzie "świeżynka".
Pod imionami simów wstawiłam w linkach inne ich fotki (jeśli są), żeby nie robić zbyt dużego bałaganu w tym poście. Nie ma ich wiele, no ale...

Miłego oglądania!