View Single Post
stare 26.10.2013, 22:37   #2
Shiver

Reputacja: 21
Domyślnie Odp: "Bubblegum" starter

No to ocenię
Bryła prezentuje się bardzo ładnie, chociaż ja zamiast drewna użyłbym jakiegoś wyrazistego koloru (nawet różowego, czemu nie ), żeby ją ożywić.
Część dzienna jest świetna, połączenie drewna i kamienia daje bardzo przytulny efekt. A w połączeniu z niebieskimi drzwiami (szczególnie tymi składanymi, do sypialni) meeegaaa kojarzy mi się z jakimiś południowymi krajami (Włochami?). Chociaż ja bym zostawił w tym kolorze tylko te drzwi do sypialni, a drugą parę próbował jakoś wtopić w ścianę.
W sypialni trochę gorzej, namieszałaś tam nieco. Kropki, paski, barokowy wzór na tapecie, plakat z literami, wszystko się jakoś nie zgrało. No i wolałbym podwójne łóżko, chociaż tutaj akurat ograniczała Cię przestrzeń (i budżet pewnie też :3)
Łazienka bardzo prosta. Zaciekawił mnie wzór na drzwiach. Świetny pomysł! Tylko w takim wypadku zasłonka prysznicowa powinna być gładka.
Ogółem, odwaliłaś kawał dobrej roboty
8,5/10 za te małe usterki :3

E. I gdybyś nie napisała, że to starter to w życiu bym nie zgadł! Mega plus za to, że z takim ograniczonym budżetem stworzyłaś taki przytulny domek