Temat: Simowe Lowe
View Single Post
stare 27.10.2013, 15:59   #86
Love

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Simowe Lowe

I jest! W końcu dziś po 3 próbach wracam. Za pierwszym razem wyskoczył mi error gdzieś pod koniec, gdzie wybierałem jej cechy. Za drugim laptop się przegrzał, sam się wyłączył i tak jakos nie zapisało mojej simki, teraz, za 3 jest - ale totalnie inna od pozostałych. Byłem już na maxa wkurzony robiąc po raz trzeci takiego samego sima, co będzie widać. Ale za to poświęciłem dużo czasu na zdjęcia

No więc tak: Ma ona na imię Esmeralda. Nie poszerzałem(a nawet przeciwnie!) podbródka tym razem. Usta - nie wiem czemu, ale w CASie dolna warga była mniejsza i bardziej schowana - i to mi pasowało no ale cóż, nie narzekam. Moge się uczepić nosa, który niezbyt mi się podoba, no ale to chyba skutek tego, że byłem już zmęczony robiąc tyle simów pod rząd takich samych, gdzie dwie pierwsze próby się usunęły nie z mojej winy Zapraszam teraz do galeryyyji!

Jak zwykle: oceniajcie, komentujcie co chcecie, ubior, morde, zdjecia, łotewa. Chciałem na kazdym zdjeciu ukazac ją ciut inaczej, nie wiem sam jak mi to wyszło. Troche tez chcialem pokombinowac z 'artyzmem' ale wyszedł raczej kiczowato D

xoxo, Love :*

mój tumblr / / moj ig
Love jest offline