Temat: By... me ;)
View Single Post
stare 28.10.2013, 17:36   #169
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Cytat:
Napisał Privilege Zobacz post
Sliczne simy. Naturalne, realne, cudowne. Nie mogę się przestać gapić. Są idealne. Masz bardzo fajne pomysły, swietną grafikę i ogólnie cud miód i MALINy :*
Grafiką sama się jeszcze nieskromnie zachwycam, ale to tylko dlatego, że przez lata miałam słaby komputer i męczyłam się na rozmytych teksturach. Do tej pory doceniam każdy szczegół z gry i wciąż odkrywam coś nowego A z pomysłami to różnie, czasem mam baaardzo długie zastoje i nic się nie chce "urodzić"

Cytat:
Napisał Buka Zobacz post
Od dawna zaglądam do tematu , teraz jako Buka wcześniej jako gość. Jestem fanką Twoich dzieł ( inaczej nie da się nazwać tak cudownych i dopracowanych simów). Z simów wstawionych dzisiaj faworyzuję Sarite Narang.
Buka mnie nawiedziła!
No tak, Sarita miała też powodzenie na tumblrze. Zauważyłam, że ludzie lubią skośnookie postacie. Ja natomiast nie (serio!). To naprawdę pierwsza moja simka w tym stylu, tym bardziej mnie cieszy, że się podoba

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Widziałam ich już jakiś czas temu na twoim tumblrze
Są śliczni, tacy naturalni *_*
Najbardziej spodobała mi się pierwsza i trzecia simka, są świetne
A więc jednak ktoś z forum czasem zagląda na mój tumblr (a raczej simblr ), nie spodziewałam się. To miłe

Cytat:
Napisał FresH Zobacz post
O jezu, jestem w niebie. XD Piękni, młodzi, za***iści! XD Najbardziej chyba spodobał mi się sim. Nie jest taki 'wygłaskany', szkoda, że nie masz więcej zdjęć bo z chęcią bym zobaczył jak wygląda w całości. Fajnie byłoby nim pograć... Moje simki na pewno byłyby wniebowzięte.

Zaraz po nim jest Line. Krótkie włosy idealnie do niej pasują, dodają jej klasy. No i ten kształt ust. :3 Nie ma się do czego przyczepić. Jak dla mnie jedna z Twoich najlepszych simek. ^^ Tylko dlaczego tak mało zdjęć?

Sarita też jest fajna. Może nie zwaliła mnie z krzesła jak Martins i Line, ale i tak nie można jej niczego zarzucić. Ma fajny nosek, kształt ust i rysy twarzy. Nie trafia do mnie fryzura, bo nie lubię takich obszernych. Mimo wszystko simka jak najbardziej udana. :}

Deronda natomiast to nie moja bajka, nie przepadam za nadprzyrodzonymi simami, więc wstrzymam się od oceny. Chociaż jakby jej zmienić skin, to myślę, że wyglądałaby całkiem fajnie.
Ooo, jaki szczegółowy komentarz! Co mogę napisać? Mam problem z tworzeniem męskich simów. Robiłam podchody już wiele razy, ale za każdym razem efekt nie powalał i dalej tak jest. Mathyou chyba jest wyjątkiem, skoro się spodobał Też go lubię!
Line w zamyśle miała być chłopczycą, potem mi się odmieniło i miała zostać "chłodną elegantką", ale rezultat jest trochę inny od pomysłów - wyszło coś na kształt łagodnego romantyzmu Ja lubię jej fryzurę.
Sarita nie należy do moich ulubionych simek, bo po prostu nie przepadam za Azjatami, ale chciałam mieć choć jednego w okolicy A Deronda to rzeczywiście inna bajka. Osobiście kocham fantasy, wiedźmy, magię itp., ale w tej grze... już niekoniecznie. Zrobiłam ją "w natchnieniu", ale nie ciągnie mnie do grania tą postacią. Nie ma tego klimatu, jaki był w "The Sims Abrakadabra" i chęci brak.
Niestety, nie robiłam więcej zdjęć, bo właściwie nie planowałam na początku wstawiać tu tych simów, a na tumblr'a nie chciało mi się pstrykać zbyt wielu fotek. Mathyou był zrobiony dla Kena, więc potrzebowałam właściwie tylko jedno jego zdjęcie poglądowe. Następnym razem będę robić więcej

Cytat:
Napisał Senoy Zobacz post
Cała czwórka simów jest śliczna, ale sim dedykowany Kenny'emu to nokaut. On podoba mi się najbardziej.
Simy prezentują się bardzo różnorodnie, są doskonale wykreowane w każdym calu - virtuosité!
Dla takich komentarzy chce się tworzyć i pokazywać to światu Cieszę się, że sim się przyjął. Opinii na jego temat bałam się najbardziej

Bardzo DZIĘKUJĘ wszystkim za komentarze!
Malin jest offline