Cytat:
Napisał Privilege
Sliczne simy. Naturalne, realne, cudowne. Nie mogę się przestać gapić. Są idealne. Masz bardzo fajne pomysły, swietną grafikę i ogólnie cud miód i MALINy :*
|
Grafiką sama się jeszcze nieskromnie zachwycam, ale to tylko dlatego, że przez lata miałam słaby komputer i męczyłam się na rozmytych teksturach. Do tej pory doceniam każdy szczegół z gry i wciąż odkrywam coś nowego

A z pomysłami to różnie, czasem mam baaardzo długie zastoje i nic się nie chce "urodzić"
Cytat:
Napisał Buka
Od dawna zaglądam do tematu , teraz jako Buka wcześniej jako gość. Jestem fanką Twoich dzieł ( inaczej nie da się nazwać tak cudownych i dopracowanych simów). Z simów wstawionych dzisiaj faworyzuję Sarite Narang.
|
Buka mnie nawiedziła!
No tak, Sarita miała też powodzenie na tumblrze. Zauważyłam, że ludzie lubią skośnookie postacie. Ja natomiast nie (serio!). To naprawdę pierwsza moja simka w tym stylu, tym bardziej mnie cieszy, że się podoba
Cytat:
Napisał Diana
Widziałam ich już jakiś czas temu na twoim tumblrze 
Są śliczni, tacy naturalni *_*
Najbardziej spodobała mi się pierwsza i trzecia simka, są świetne 
|
A więc jednak ktoś z forum czasem zagląda na mój tumblr (a raczej simblr

), nie spodziewałam się. To miłe
Cytat:
Napisał FresH
O jezu, jestem w niebie. XD Piękni, młodzi, za***iści! XD Najbardziej chyba spodobał mi się sim. Nie jest taki 'wygłaskany', szkoda, że nie masz więcej zdjęć bo z chęcią bym zobaczył jak wygląda w całości. Fajnie byłoby nim pograć... Moje simki na pewno byłyby wniebowzięte.
Zaraz po nim jest Line. Krótkie włosy idealnie do niej pasują, dodają jej klasy. No i ten kształt ust. :3 Nie ma się do czego przyczepić.  Jak dla mnie jedna z Twoich najlepszych simek. ^^ Tylko dlaczego tak mało zdjęć?
Sarita też jest fajna. Może nie zwaliła mnie z krzesła jak Martins i Line, ale i tak nie można jej niczego zarzucić. Ma fajny nosek, kształt ust i rysy twarzy. Nie trafia do mnie fryzura, bo nie lubię takich obszernych.  Mimo wszystko simka jak najbardziej udana. :}
Deronda natomiast to nie moja bajka, nie przepadam za nadprzyrodzonymi simami, więc wstrzymam się od oceny.  Chociaż jakby jej zmienić skin, to myślę, że wyglądałaby całkiem fajnie.
|
Ooo, jaki szczegółowy komentarz!

Co mogę napisać? Mam problem z tworzeniem męskich simów. Robiłam podchody już wiele razy, ale za każdym razem efekt nie powalał i dalej tak jest. Mathyou chyba jest wyjątkiem, skoro się spodobał

Też go lubię!
Line w zamyśle miała być chłopczycą, potem mi się odmieniło i miała zostać "chłodną elegantką", ale rezultat jest trochę inny od pomysłów - wyszło coś na kształt łagodnego romantyzmu

Ja lubię jej fryzurę.
Sarita nie należy do moich ulubionych simek, bo po prostu nie przepadam za Azjatami, ale chciałam mieć choć jednego w okolicy

A Deronda to rzeczywiście inna bajka. Osobiście kocham fantasy, wiedźmy, magię itp., ale w tej grze... już niekoniecznie. Zrobiłam ją "w natchnieniu", ale nie ciągnie mnie do grania tą postacią. Nie ma tego klimatu, jaki był w "The Sims Abrakadabra" i chęci brak.
Niestety, nie robiłam więcej zdjęć, bo właściwie nie planowałam na początku wstawiać tu tych simów, a na tumblr'a nie chciało mi się pstrykać zbyt wielu fotek. Mathyou był zrobiony dla Kena, więc potrzebowałam właściwie tylko jedno jego zdjęcie poglądowe. Następnym razem będę robić więcej
Cytat:
Napisał Senoy
Cała czwórka simów jest śliczna, ale sim dedykowany Kenny'emu to nokaut.  On podoba mi się najbardziej.
Simy prezentują się bardzo różnorodnie, są doskonale wykreowane w każdym calu - virtuosité! 
|
Dla takich komentarzy chce się tworzyć i pokazywać to światu

Cieszę się, że sim się przyjął. Opinii na jego temat bałam się najbardziej
Bardzo
DZIĘKUJĘ wszystkim za komentarze!