View Single Post
stare 28.10.2013, 18:14   #37
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Skok w przyszłość - problemy z grą.

Mnie już ręce opadają, gra ma wielki problem z PlumBotami, każde użycie portalu, przenoszenie rodziny do innego miasta, wszystko to kończy się totalnym losowaniem części PlumBotów, a do tego kasacją części bądź wszystkich chipów. Mam nadzieję, że Twallan szybko doda DebugeEnablerowi opcję otrzymania wszystkich chipów, podobnie jak to jest po kliknięciu na lodówkę. Jak mam co podróż/przeprowadzkę kombinować skąd wziąć chipy to bez sensu taka gra. Do tego wkurzyłam się, bo zbudowałam sobie dom w przyszłości i ten dom skopiowałam do biblioteki, żeby w teraźniejszości kupić rodzinie identyczny. Dom stoi na fundamentach, bo ja prawie zawsze tak buduję domy. No i oczywiście muszę mieć przynajmniej jeden poziom piwnicy... Problemu tego nie załatwili jak dotąd i zawsze jest problem z łączeniem piwnicy z parterem domów z fundamentami... Z kodem ConstrainFloorElevation False wstawiłam windorurę i działała w przyszłości. Po wstawieniu tego domu z biblioteki windorura w tym miejscu nie działa. Wymiana nic nie dała. Chyba wstawię drabinę. Może się uda.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem