Jakie wrażenia? Okropne. Po prostu simka jest okropna. Być może moja krytyka może być 'niekonstruktywna', ale "WHO CARES?!?".
Rozumiem robić oryginalnych simów, którzy mają wyglądać brzydko, lecz nie FATALNIE. Nawet brzydotę trzeba pokazać z pięknej strony(nieskromnie polecam mój temat z moimi Simami :*)
Oczy - te soczewki są okropne. Jak na nie patrzę wydaje mi się, że zostały zbyt mocno potraktowane 'ostrością' w jakimś programie edytorskim. A białka.. zbyt białe :/ Usta - zbyt wąskie, zbyt wysoko, brzydka szminka. Fuu...
Nosek jest 'niby' ładny, ale jak na taką podbródkę za mały. Teraz do brody... Najgorsza broda ever. Czemu ludzie robią takie brody Simom? Przecież to tylko nadaję danej postaci wyraz tępoty i kiczu.
Paznokcie - okropne.. Kojarzą mi się tylko z jakimiś postaciami z różnych filmów/komiksów o tematyce fantasy gdzie zabijają nimi ludzi.
Fryzura - niewyszukowana, kiczowata(IMO).
Sukienka brzydka, pozy banalne i również kiczowate. Na ostatnim zdjęciu wygląda jakby tyle miała w barach ile ja wzrostu(a przypomne, mam 191cm

).
Ogólnie cała ta nasza lejdi jest dosyć...(albo nawet trochę bardzo) kiczowata. Nigdy nie oceniam Simów, no ale tu chyba postawię ocenę: 0/10. Miłego dnia!

))