@Bjorka:
Po pierwsze - mam trochę za dużo lat, żebyś mnie wychowywała.
Po drugie - tak, wyłudzanie danych i instalowanie wirusów przez Youtube. O czymś takim jeszcze nie słyszałam

ja rozumiem, że Google ma wątpliwą politykę prywatności, ale znajdź mi kogoś bez konta u nich (gmail, blogger, youtube)
Po trzecie - po prostu pod jego filmikiem, z jego konta na youtube chce mieć jak najwięcej kliknięć "Fajne". To działa na tej samej zasadzie co "lubię to" na Facebook i wygrywa to zdjęcie które tych "lubię to" ma najwięcej. Co tu jest do określania? Zakładam, że piszę z ludźmi na tyle ogarniętymi, że nie muszę klarować takich rzeczy.
@sir motyka
Nie ma żadnego szumu, po prostu nie czaję usunięcia linku z filmu z serwisu Youtube. Pierdyliard takich jest w temacie "czego teraz słuchacie", gdzie też można klikać "Fajne" pod nimi, chociaż udziału w żadnym konkursie nie biorą i nikt się nie przysmolił o REKLAMOWANIE INNYCH SERWISÓW. Jak się prosi w imieniu znajomego o taką pierdołę to już jest be i łamanie regulaminu? W takim razie doprecyzuj ten punkt. Mnie to wali, ale może uchroni następnego usera od popełnienia tak karygodnego czynu.
Nie ja organizuję konkurs, więc nie będę go sobie do sygny wsadzała.
Amen, więcej luzu, bo Was normalnie nie poznaję.