Kolejna simka z taką pociągłą twarzą. Ja się zastanawiam, czy to wina ustawień rozdzielczości, czy rzeczywiście wszystkie twarze robisz aż tak wąskie. Miałam kiedyś taką sytuację, że w grze wszystko było dobrze, a screen wychodził niesamowicie "ściśnięty". Po zmianie rozdzielczości monitora było już wszystko dobrze. Może sprawdź, czy tu nie leży problem, bo takie wąskie, podłużne twarze nie są fajne
Simka jest całkiem ładna, aczkolwiek ja widzę powielony schemat poprzednich postaci - wspomniana już twarz, podobne oczy, wąski nos i usta, które są zdecydowanie za nisko i zbyt cienkie. W nosie niezbyt podoba mi się to, że mostek pomiędzy oczami jest zbyt szeroki w stosunku do nozdrzy. Powinno być raczej odwrotnie

Poza tym fryzura do wymiany - jakoś nie mogę się przekonać do tych, których używasz

Makijażu nie widzę; z jednej strony to dobrze, bo przy takiej karnacji zbyt mocny make-up stworzyłby raczej wrażenie plastiku, ale z drugiej, jak wspomniała Liv, policzki są nienaturalnie blade i przydałoby się tu więcej koloru. Strasznie podoba mi się ta tuniczka i poprosiłabym o jakiś namiar na nią

Szorty w sumie zbędne, ale z nimi też nie jest jakoś źle, jak dla mnie. Natomiast tło - za ciemne, za ciemne! Przytłacza ją i sprawia, że zdjęcia są takie jakieś przygnębiające

Kolory się zlewają i ciężko się ocenia.
Jednak ogólnie nie jest tak źle

Przede wszystkim jednak przestaw się na inne kształty twarzy - szerokie kości szczęki, krótsze podbródki też są ładne

Baw się bardziej tymi suwakami przy twarzy, nie bój się ich. Może zrób kiedyś takiego brzydkiego, przesadzonego sima, wtedy poznasz wszystkie możliwości suwaków. A może ściągnij sobie zamienniki twarzy w warsztacie, są różne bardzo ciekawe i zdecydowanie odświeżają wygląd kolejnych postaci. Popracuj jeszcze nad tłem prezentacji, postaw na jaśniejsze kolory. I sprawdź tę rozdzielczość!
Ocena? Niech będzie 7/10, bo źle nie jest, ale trochę trzeba by poprawić