Mam mały problem po wyrzuceniu moda StoryProgression. Zostawiłabym go ale nie jest mi za bardzo potrzebny, nie korzystam z wszystkich jego opcji poza tym, miałam błąd kiedy Sim chciał napisać nową powieść - program przestał odpowiadać i gra się wyłączyła. Chodzi o wiek Simów - w tym pasku zamiast informacji ile dni pozostało do zmiany grupy wiekowej mam informację "Nigdy" a na torcie brak opcji zdmuchnięcia świeczek przez jakiegokolwiek Sima.
W jaki sposób przywrócić normalny postęp historii i starzenie się? Zmiana opcji nic nie dała...
Edytuję ponieważ powyższy problem został już rozwiązany, wrzuciłam StoryProgression jeszcze raz, zresetowałam jego ustawienia, wyłączyłam działanie i dopiero wywaliłam z folderu z modami. Jest już wszystko ok.
Mam za to inne pytanie

Jak pozbyć się jednego, niedziałającego ubrania?
[IMG]http://i44.************/21984cz.png[/IMG]
Można jakoś zidentyfikować ten ubiór np. w s3pe i tak po prostu usunąć? Jeśli ktoś byłby tak dobry i wytłumaczył krok po kroku jak to zrobić będę bardzo wdzięczna - sama nie próbuję bo s3pe używam tylko do oczyszczania folderu z TS3 ze zbędnych zdjęć czy portretów Simów i nie chcę narozrabiać