View Single Post
stare 17.11.2013, 22:04   #15
demur_

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: demur_ fantazjuje

Nie za bardzo mam czas na pisanie całych rozdziałów. Znajdę go, jak już przestanę stresować się prawem jazdy (trzymajcie kciuki za praktykę), poza tym w przyszłym tygodniu będę już miała dodatki .

Zdjęć mam od cholery - tylko podczas dzisiejszej gry zrobiłam ich ok. 180. Cały dzień bawiłam się suwakami, fryzurami, skinami i wszystkim, co mogłam. No cóż, efekty były zaskakujące - patrzcie na przykład TUTAJ. Pokażę Wam jednak tylko kilka zdjęć - jakże kluczowych

* * *

Jak myślicie, kim jest ten mały przystojniak?

(Potem dostał w prezencie od cioci demur_ nowy skin (tak jak cała rodzina), ale niestety nie mam takich zdjęć, żeby widać było mordkę. W każdym razie - teraz jest ładniejszy)

A tu widzicie znajomą buźkę?

* * *

I jeszcze jedno zdjęcie - pierwsza simka, którą zrobiłam z nowymi skinami i Master Controller'em - czyli fajnymi suwakami . Wiem, że muszę jeszcze duuużo popracować - ale i tak przedstawiam Wam Berenicę, która i tutaj się pojawi.

* * *

Lecę do moich rzeczy - matematyki ciąg dalszy.

Pozdrawiam, demur_

EDIT: Mam jeszcze do Was pytanie czysto techniczne - nie jestem "oblatana" w tych sprawach. Czy jeżeli wyprowadzę jednego Sima z rodziny do innej miejscowości (np. z BP do SV), to będę później mogła nim wrócić bez zerwania więzi rodzinnych i takich tam głupot? Czy z Simami żyjącymi w innym mieście można się kontaktować? Bardzo potrzebne do dalszej rozgrywki!

Edit one again: Berenica przestała mi się podobać i musiałam coś z nią zrobić. Zrobiłam, enjoy

Uroczyście przysięgam, że już nie gram, tylko obrabiam zdjęcia. Chociaż np. dzisiaj nie grałam w ogóle, bo budowałam dom - takie pocieszenie

Ostatnio edytowane przez demur_ : 18.11.2013 - 22:46
demur_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem