Nie za bardzo mam czas na pisanie całych rozdziałów. Znajdę go, jak już przestanę stresować się prawem jazdy
(trzymajcie kciuki za praktykę), poza tym w przyszłym tygodniu będę już miała dodatki

.
Zdjęć mam od cholery - tylko podczas dzisiejszej gry zrobiłam ich ok. 180. Cały dzień bawiłam się suwakami, fryzurami, skinami i wszystkim, co mogłam. No cóż, efekty były zaskakujące - patrzcie na przykład
TUTAJ. Pokażę Wam jednak tylko kilka zdjęć - jakże kluczowych
* * *
Jak myślicie, kim jest ten mały przystojniak?
(Potem dostał w prezencie od cioci demur_ nowy skin (tak jak cała rodzina), ale niestety nie mam takich zdjęć, żeby widać było mordkę. W każdym razie - teraz jest ładniejszy)
A tu widzicie znajomą buźkę?
* * *
I jeszcze jedno zdjęcie - pierwsza simka, którą zrobiłam z nowymi skinami i Master Controller'em - czyli fajnymi suwakami

. Wiem, że muszę jeszcze duuużo popracować - ale i tak przedstawiam Wam Berenicę, która i tutaj się pojawi.
* * *
Lecę do moich rzeczy - matematyki ciąg dalszy.
Pozdrawiam, demur_
EDIT: Mam jeszcze do Was pytanie czysto techniczne - nie jestem "oblatana" w tych sprawach. Czy jeżeli wyprowadzę jednego Sima z rodziny do innej miejscowości (np. z BP do SV), to będę później mogła nim wrócić bez zerwania więzi rodzinnych i takich tam głupot? Czy z Simami żyjącymi w innym mieście można się kontaktować?
Bardzo potrzebne do dalszej rozgrywki!
Edit one again: Berenica przestała mi się podobać i musiałam coś z nią zrobić. Zrobiłam, enjoy
Uroczyście przysięgam, że już nie gram, tylko obrabiam zdjęcia. Chociaż np. dzisiaj nie grałam w ogóle, bo budowałam dom - takie pocieszenie