View Single Post
stare 20.11.2013, 22:16   #6
Malfurion

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: FTS Newsletter 21[23] - Komentarze

A wiec i ja skomentuje

Wywiad z Flo ciekawy, chociaz mam wrazenie, ze troche krotki. Byc moze tylko mi sie wydaje Bazgroly Mrocznego niestety nie odzwierciedlaja mych strachow zza dziecinstwa Wlasciwie zadnej z wymienionych przez chrupka rzeczy sie nie balem Horoskop a raczej zaproponowana zabawa, bardzo fajna. Przynajmniej troche sobie policzylem Mi wyszla 1, ktora de facto jest bardzo prawdziwa Chyba najbardziej wyeksponowana z mych cech na tym forum
W On Top bylem bardzo zaskoczony tym, ze wzieliscie pod uwage tworczosc pisana i w tym miedzy innymi moje opowiadanie Ale to fajnie, ze wspominacie o dzialach, w ktorych cos sie publikuje Forum Mowi jak zwykle celnie przedstawia obecna sytuacje na forum. Z wieloma wypowiedziami moglbym sie zgodzic praktycznie w 100%. Mowie oczywiscie o pierwszej sekcji pytan Swiat w Pigulce, tak jak Malin powiedziala, bardzo "na czasie", biorac pod uwage ostatnie wydarzenia na Filipinach miedzy innymi.
Trudne Sprawy, to naprawde trudne sprawy Niektorych skrotow nie znalem, chyba czas sie doksztalcic
W samej gazetce zabraklo mi artykulu rudej :c Bylem ciekaw, jak dalej potoczy sie historia, no ale mozna sie bylo spodziewac takiego stanu rzeczy z oczywistych wzgledow.
To wlasciwie tyle jezeli chodzi o komentarz. Reszta artykulow rowniez jest ciekawa i przepraszam, ze nie skomentowalem wszystkiego.

Ostatnio edytowane przez Malfurion : 20.11.2013 - 22:22
Malfurion jest offline