Pomysł na projekt z pewnością miałaś świetny (sam uwielbiam styl industrialny, często z niego czerpię), ale ja wyobrażam go sobie zupełnie inaczej, dobrym przykładem jest loft, który kiedyś wrzuciła tutaj Eveline (powinien nadal być w dziale z domami). Tymczasem w Twoim projekcie widać bardzo mocne nawiązania do shabby chic. To na dobrą sprawę (w każdym razie dla mnie) wnętrze z betonową podłogą, odrapanymi ścianami, cegłami i kablami na wierzchu urządzone shabby chic'owymi meblami. Przez to dom nie jest urządzony ani w jednym stylu, ani w drugim. Nie zrozum mnie źle - sam uwielbiam łączyć skrajne style, często właśnie w takim surowym wnętrzu, ale niektóre elementy (np. meble kuchenne takie jak u Ciebie) po prostu tam nie pasują. Być może chciałaś pokazać styl industrialny na swój własny sposób, ale do mnie ta wersja niestety nie trafia.
Mogłoby wyjść super gdybyś skoncentrowała się tylko na jednym stylu, na razie jednak o wiele bardziej podobają mi się Twoje poprzednie domy.
Ale muszę przyznać, że masz mnóstwo cudownych CC (chyba jakiegoś posta do tematu z pytaniami o dodatki machnę), a niektóre rozwiązania są boskie. Umywalka z podstawą z roweru totalnie mnie zachwyciła

.