Oooo, dobra dobra dobra, przystopujmy trochę!
Fajnie, że nawet podoba ci się Sun. Niestety zdaje mi się, że niektóre rzeczy, które piszę żartobliwie, bierzesz na zbyt poważnie. To, że napisałam, że mogłabym mieć +10 do lansu, chciałam, żeby było zabawnie a nie na serio, więc po co się o to spinać (chociaż przy tym dziku i berecie nieźle się uśmiałam

. To jest już zwykłe czepianie się MNIE, a my oceniamy Simki, czyż nie? Chcesz pogadać o mojej płytkości? Podaj skype'a czy cokolwiek i pogadamy sobie. Nie porównuj durnej gry do sfer mojego życia, bo nie mam ochoty czytać takich bzdur, tym bardziej, że mnie w ogóle nie znasz, ok?
Nie podoba ci się reszta, okej, nie musi. Ale nie przeżywaj tego aż tak, jakbym tworzyła simki, żeby cię w jakiś sposób zranić psychicznie. Powtarzam, że przy twoim każdym, chamskim komentarzu, śmiałam się jak dziecko

Krytyka jest dobra i staram się od każdego jakąś radę wyciągnąć, ale bez przesady, są gorsze rzeczy w życiu, np. te biedne dzieci z sierocińca.
Nie oszukujmy się, to nie powinna być również zabawa?
Ok, co do simki, nie ma żadnego makijażu oprócz szminki, nawet eyeliner'a nie ma. To wina suwaków, dlatego rzęsy są tak długie i tyle. Górna warga była zamierzona, aby usta się nie domykały. Poprawię tą simkę, jak znajdę czas na to, za jakiś tydzień, dwa...

Mimo wszystko, dziękuję za opinie, miłej nocki