View Single Post
stare 05.12.2013, 23:53   #10
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: WhiteSugar's Sims

Dobry wieczór! Broń Boże, nie spinam się w żaden sposób i nie przeżywam Twoich Simek, tym samym nie zostałem zraniony psychicznie. Nie wiem, dlaczego przypis o lansie wzięłaś do siebie, gdyż nie pisałem tego imiennie do Ciebie. Zwyczajnie wyraziłem swoje zdanie na temat takiego typu mody słownej, która obecnie panuje. Jest to równoznaczne z tym, że nie zarzucam Tobie płytkości. To co określiłaś chamskim komentarzem według mnie nie jest chamskie. Nie komentuję Simek w tym dziale ze względu na wszechobecny plastik, sztuczność i "plastelinowatość". Tym razem pokusiłem się jednak skomentować, bo zaintrygowała mnie Sun, a że aktualną Simką jest Simka powyżej, toteż wyraziłem swoją opinię na jej temat. Nie obraź się, ale jak widzę takiego gniota (według mojego gustu), a mam prawo do wyrażania własnych myśli, dlatego w taki a nie inny sposób ująłem swoje zdanie. Owszem dosyć dosadnie, lecz mój komentarz oddaje całkowicie to co chciałem przekazać i inne słowa nie byłyby tutaj według mnie miarodajne. Mogłaś wziąć mój komentarz nazbyt do siebie, gdyż ja mam taki styl pisania, ale wiedz, iż nie miałem na celu urazić Ciebie, a jedynie skomentować Simkę.

Dziękuję i wzajemnie życzę dobrej nocy. Pozdrawiam D_S