View Single Post
stare 18.07.2004, 21:49   #583
Zong
Guest

Domyślnie

Basieńka A.
CIEMNA GWIAZDA odc.15
....Wszedł Tomek z bukietem najpiękniejszych róż. Aneta odrazu się pocieszyła, ale Tomek nie zwrócił nz nią uwagi tylko obok niej przeszedł obojętnie. Podszedł natomiast do Karoliny.
-Dziękuję, kochanie-powiedziała Karolina.
Tomek się uśmiechnął. Aneta z trudem powstrzymała łzy. "Małżonkowie" rozmawiali dwie godziny. NAgle wszedł lekarz Anety.
-Muszę z panią porozmawiać. I proszę, panie Thomson. Pora odwiedzin się skończyła.
-Pami Aneto-powiedział lekarz-rozumiem,że pani mąż ma inne żony, ale zawał musiało wywołać coś nagłego.
-Dobrze, powiem.
-Pani ma słaby organizm, ale i tak musiało być to coś strasznego.
-A więc ...robiliśmy film... Mark mówił, że coś słabo dziś gram, a on rzadko tak mówi... Potem były wiadomości.... Zrobiłam sobie krótką przerwę... Najpierw był Tomek z Andżeliną Willkoff jako ...jej narzeczony.. I ja w dwóch bankach mam po pół miliona, a w trzecim półtorej .... I powiedzieli "BAnk Koll'ego zbankrutował. Wszystkim możemy oddać najwyżej 5% tego co mieli"... A to bardzo mało.
-Rozumiem.
Minęły 2 miesiące . Aneta dostało zwolnienie. Nagle do szpitala przyjechała karetka.
-To ona przed chwilą wyszła na zwolnienie-powiedziała lekarka-Uległa wypadkowi i zapadła w śpiączkę...

CDN.
  Odpowiedź z Cytatem