Cytat:
Napisał mile18
Witaj Don
|
Witaj Mile
Cytat:
Napisał mile18
Obejrzałam odcinek i powiem, że jak zwykle pięknie pokazujesz krajobrazy, muzyka jest nastrojowa i świetnie oddaje klimat.
|
Milo mi to slyszec
Cytat:
Napisał mile18
Ten odcinek wygląda na taki przejściowy, strażnicy bardzo się przejęli, że nie zadbali o bezpieczeństwo Sarah i tak łatwo dali się podejść przez Xaviera. Widać, że Lucy bardzo to sobie wyrzuca. Ale taka prawda, powinna być bardziej przewidująca jeżeli chodzi o jej brata.
|
No niestety, Xavier troche namotal
Cytat:
Napisał mile18
Patrząc jeszcze na ich reakcje, to Andy (wydawało mi się, że cos go łączy z Sarą ) aż tak bardzo się nie przejął, nie rozpaczał za mocno, chyba, że jako mężczyzna wziął to na klatę i jest twardy  Nie chce za bardzo pokazywać emocji.
|
I wlasnie tutaj dochodzi do ciekawej sytuacji; Lucy, ktora na pozor jest twarda kobieta, wyprana z uczuc, najbardziej przezywa zaistniala sytuacje, oraz Andy, ktory jak widac darzy Sarah jakims uczuciem, "nie bardzo sie przejmuje" porwaniem Sarah. Dlaczego tak postanowilem zrobic, raczej nie zostanie wytlumaczone w filmie i pozostanie jedynie kwestia, ktora kazdy sam moze sobie zinterpretowac
Cytat:
Napisał mile18
Ciekawe co teraz Xavier zrobi z Sarah? Mnie ciekawi taka kwestia, w ostatnim odcinku Sarah wyjęła kryształ ze skrzyni, no i potem wiadomo została porwana przez Xaviera, nie było mowy żeby ona go komuś oddała. Czy to znaczy, że teraz Xavek go ma? I jaki to będzie miało wpływ na dalszą historię?
|
To juz w nastepnym odcinku
Cytat:
Napisał mile18
Mina Xaviera, po tym jak mu ta 'przezroczysta' potwierdziła nagrodę, bezcenna. 
A Sarze pozostaje teraz pogadać z kolegą z celi 
|
Heehehee, Sarah bedzie miala z kim pogadac xD
Cytat:
Napisał mile18
Don, krótki był ten odcinek, czuję niedosyt. Czekam na następny i mam nadzieję, że będzie dłuższy. 
Pozdrowionka Mile cmok 
|
Czy kolejny bedzie dluzszy to nie wiem, ale kolejne na pewno
Dziekuje dziewczyny za komentarze! Dodatkowo, zapraszam na wywiad, ktory jest moim zdaniem calkiem ciekawy
http://thesimsproductionstv.blogspot...ie-zmieni.html