View Single Post
stare 10.12.2013, 14:05   #2
Malfurion

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Ostatnia Podroz

Cytat:
Napisał mile18 Zobacz post
Witaj Don
Witaj Mile

Cytat:
Obejrzałam odcinek i powiem, że jak zwykle pięknie pokazujesz krajobrazy, muzyka jest nastrojowa i świetnie oddaje klimat.
Milo mi to slyszec

Cytat:
Ten odcinek wygląda na taki przejściowy, strażnicy bardzo się przejęli, że nie zadbali o bezpieczeństwo Sarah i tak łatwo dali się podejść przez Xaviera. Widać, że Lucy bardzo to sobie wyrzuca. Ale taka prawda, powinna być bardziej przewidująca jeżeli chodzi o jej brata.
No niestety, Xavier troche namotal

Cytat:
Patrząc jeszcze na ich reakcje, to Andy (wydawało mi się, że cos go łączy z Sarą ) aż tak bardzo się nie przejął, nie rozpaczał za mocno, chyba, że jako mężczyzna wziął to na klatę i jest twardy Nie chce za bardzo pokazywać emocji.
I wlasnie tutaj dochodzi do ciekawej sytuacji; Lucy, ktora na pozor jest twarda kobieta, wyprana z uczuc, najbardziej przezywa zaistniala sytuacje, oraz Andy, ktory jak widac darzy Sarah jakims uczuciem, "nie bardzo sie przejmuje" porwaniem Sarah. Dlaczego tak postanowilem zrobic, raczej nie zostanie wytlumaczone w filmie i pozostanie jedynie kwestia, ktora kazdy sam moze sobie zinterpretowac

Cytat:
Ciekawe co teraz Xavier zrobi z Sarah? Mnie ciekawi taka kwestia, w ostatnim odcinku Sarah wyjęła kryształ ze skrzyni, no i potem wiadomo została porwana przez Xaviera, nie było mowy żeby ona go komuś oddała. Czy to znaczy, że teraz Xavek go ma? I jaki to będzie miało wpływ na dalszą historię?
To juz w nastepnym odcinku

Cytat:
Mina Xaviera, po tym jak mu ta 'przezroczysta' potwierdziła nagrodę, bezcenna.
A Sarze pozostaje teraz pogadać z kolegą z celi
Heehehee, Sarah bedzie miala z kim pogadac xD

Cytat:
Don, krótki był ten odcinek, czuję niedosyt. Czekam na następny i mam nadzieję, że będzie dłuższy.
Pozdrowionka Mile cmok
Czy kolejny bedzie dluzszy to nie wiem, ale kolejne na pewno

Dziekuje dziewczyny za komentarze! Dodatkowo, zapraszam na wywiad, ktory jest moim zdaniem calkiem ciekawy
http://thesimsproductionstv.blogspot...ie-zmieni.html