Temat: Pakiety Store
View Single Post
stare 13.12.2013, 22:24   #456
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pakiety Store

Kupiłam sobie to miasto, Roaring Heights, mam standardową wersję, bo miałam zaoszczędzone Store, tak więc przystań kupiłam sobie za punkty. Straciłam tylko te ubrania z wersji Gold, "moda z przystani". Sądząc po etykietce zestawu... niewiele straciłam Krótko grałam, bo kupowałam dosyć późno. Długo się ściągało, ale ma 300 mega z hakiem.

Miasto prezentuje się bardzo ładnie, ale jak już pisałam, krótko grałam, nie sprawdziłam ani samochodu, ani kolejki, jeśli nikt po mnie nie napisze żadnego posta, to edytuję tego i może wstawię jakieś fotki, dziś nie miałam do tego głowy.

EDIT:

Jak obiecałam, wstawiam fotki. Wczoraj nie wstawiłam sobie nawet tej parceli z kolejką do miasta i dzisiaj miałam z tym problem. Gra się za pierwszym razem wyłączyła, za drugim już było OK. Foty zaczynam od kolejki właśnie (właściwie, to pierwszy jest filmik). Ogólne wrażenia pozytywne, chociaż gra mi się tak tnie, że koszmarnie trudno było nagrać sensowny filmik. Na poniższym filmiku widzimy obydwie trasy zbudowane na przystani, pierwszy to ten dłuższy i bardziej stromy, drugi jest krótki i mało urozmaicony.

Kolejka Górska

A tutaj już fotki, zaczynam od Przystani:

No i miasto:

To tutejsza Simka.

Samochodzik.... Tak wygląda wersja początkowa.

Można w nim posiedzieć.

Jest animacja wsiadania i wysiadania! Nie wiem jak to z tym będzie jak już będzie samochodzik gotowy, ale na razie jest OK!

Kto powiedział, że laski nie wiedzą do czego służy klucz?

No autko na razie nie pojedzie, ale wszystko jest na dobrej drodze... chyba...

Praca nad nadwoziem.

No i widać już jakieś efekty!

No to moja dawka skończona

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 14.12.2013 - 15:57
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem