View Single Post
stare 16.12.2013, 18:12   #244
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Wiadomość od Rudzielca. Nie mam pojęcia, w jakim dziale to się powinno znaleźć, bo na dobrą sprawę nie ma żadnego adekwatnego

Cytat:
Napisał rudzielec
Witam, czy może ktoś coś poradzić na mój problem? Kiedy loguję się na forum, nie mogę wejść w żaden temat ze swojego konta, gdyż cały czas przekierowuje mnie na stronę główną. Gdy jestem zalogowana, nie mogę nic zrobić oprócz podziwiania głównej, ale kiedy się wyloguję, forum działa normalnie i mogę wejść do każdego tematu. Czyściłam już kompa, próbowałam się zalogować od znajomej, wszędzie to samo. Nie wiem już co mogłoby pomóc, próbowałam wszystkiego, logowania się z innych przeglądarek itp. kiedy loguje się na swoje konto, widzę tylko stronę główną i nie wejdę do kompletnie żadnego tematu i tak jak pisałam wcześniej – problem znika gdy jestem wylogowana, więc wygląda na to, że coś jest nie tak z moim kontem.
Może ktoś pomóc?

Osobiście uważam za dość... dziwne, że coś takiego się dzieje i to akurat z kontem Rudzi. Nie wiem, jak to możliwe, że wszystkim działa a jej nie i to bez względu na to, skąd się zaloguje
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem