View Single Post
stare 17.12.2013, 18:37   #7
Searle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simki by Kestrel

Mnie również nie było tu chyba ze 100 lat, ale wróciłam i komentuję od 09.07.2012 r:

Alana - na drugim zdjęciu cała Ruda z Red Lips jest całkiem niezła.

Leona - jakoś mi się nie podoba, może dlatego, że na twarzy jest za chuda, a może to przez tę fryzurę?

Mildreth - całkiem fajna. Ma przepiękne usta.

Tasha - na pierwszym zdjęciu przypomina mi Naomi z "90210" ,ale na kolejnych już wygląda inaczej - fajniej, a zdjęcia, na którym robi serduszko jest przesłodkie

Cynthia - bardzo piękna. Nic bym w niej nie zmieniła

Ron - ma trochę dziwny szczękościsk Taki sobie, tzn. jako sim ok, ale nie w moim typie

Trishia - fajna, ładna. W innej fryzurce chyba prezentowałaby się jeszcze korzystniej.

Saya - to trochę tak brzydsza wersja Olivii Wide Niby ładna, ale ma coś takiego co mi nie pasuje.

Mischa - taka przeciętna, ani ładna, ani brzydka

Abigail - nawet fajna Może trochę nie podobają mi się jej kości policzkowe.

Ava - chyba pierwsza Twoja simka, która jest taka wyluzowana Jest niezła, ma piękne oczy. Chociaż za tego fucka, to powinna oberwać

Edna - cudna. Na niektórych zdjęciach nie wygląda fajnie, ale wierzę w jej naturalne piękno

Vivienne - zadziora Fajna, podoba mi się

Tyra - mimo, że nosi imię mojej kochanej Tyra'y Banks, to nie przypadła mi do gustu. Wygląda na wredną i raczej się nie zakolegujemy

Crystal - kolejna Twoja simka, która kogoś mi przypomina, ale nie przypomnę sobie kogo ;/ Jest nawet ok.

Lorelle - dla mnie taka średnia.

Clarissa - prześwietna fryzurka. Simka ma dziwne usta, które tak jakby nie domykają się jej do końca, albo po prostu robi dziwne miny.

Nina - jest ok. Podoba mi się jej zgrabny nosek

Monique - dla mnie strasznie brzydka - ma rozlazłe usta, końską twarz - szczególnie na pierwszym i ostatnim zdjęciu. Ale bardzo dobrze, że ją przerobiłaś i po metamorfozie wygląda o niebo lepiej

Morrigan - ta simka jest prawie identyczna z twarzy jak jedna z Twoich pierwszych simek. Nie podoba mi się.

Thea - gdyby tak nie mrużyła oczów byłaby na pewno ładniejsza, a tak jest taka sobie

Sinéad - kojarzy mi się z Denise Richards Jest nawet ładna

Cara - jest ok. Niestety ten stój to tragedia, ale domyślam się, że miał odwzorowywać jej charakter i pokazywać tatuaż na piersi.

Alexa - tę simkę również już widziałam. Widocznie podoba Ci się zbliżony do siebie typ urody.

Marisa - hm... cień pod nosem sprawia jakby miała wąs Hitlera i nie podobają mi się jej dolne rzęsy - a może to jest tak odbita maskara?

Anaia - Twoja pierwsza ciemnoskóra simka. I jest nawet udana - ma bardzo ładne usta

Cassandra i Ross - Cass to ładniejsza wersja Ke$y. Sim jest nawet ok, ale brakuje mi zbliżeń na jego twarz.