Mnie również nie było tu chyba ze 100 lat, ale wróciłam i komentuję od 09.07.2012 r:
Alana - na drugim zdjęciu cała Ruda z Red Lips

jest całkiem niezła.
Leona - jakoś mi się nie podoba, może dlatego, że na twarzy jest za chuda, a może to przez tę fryzurę?
Mildreth - całkiem fajna. Ma przepiękne usta.
Tasha - na pierwszym zdjęciu przypomina mi Naomi z
"90210" ,ale na kolejnych już wygląda inaczej - fajniej, a zdjęcia, na którym robi serduszko jest przesłodkie
Cynthia - bardzo piękna. Nic bym w niej nie zmieniła
Ron - ma trochę dziwny szczękościsk

Taki sobie, tzn. jako sim ok, ale nie w moim typie
Trishia - fajna, ładna. W innej fryzurce chyba prezentowałaby się jeszcze korzystniej.
Saya - to trochę tak brzydsza wersja Olivii Wide

Niby ładna, ale ma coś takiego co mi nie pasuje.
Mischa - taka przeciętna, ani ładna, ani brzydka
Abigail - nawet fajna

Może trochę nie podobają mi się jej kości policzkowe.
Ava - chyba pierwsza Twoja simka, która jest taka wyluzowana

Jest niezła, ma piękne oczy. Chociaż za tego fucka, to powinna oberwać
Edna - cudna. Na niektórych zdjęciach nie wygląda fajnie, ale wierzę w jej naturalne piękno
Vivienne - zadziora

Fajna, podoba mi się
Tyra - mimo, że nosi imię mojej kochanej Tyra'y Banks, to nie przypadła mi do gustu. Wygląda na wredną i raczej się nie zakolegujemy
Crystal - kolejna Twoja simka, która kogoś mi przypomina, ale nie przypomnę sobie kogo ;/ Jest nawet ok.
Lorelle - dla mnie taka średnia.
Clarissa - prześwietna fryzurka. Simka ma dziwne usta, które tak jakby nie domykają się jej do końca, albo po prostu robi dziwne miny.
Nina - jest ok. Podoba mi się jej zgrabny nosek
Monique - dla mnie strasznie brzydka - ma rozlazłe usta, końską twarz - szczególnie na pierwszym i ostatnim zdjęciu. Ale bardzo dobrze, że ją przerobiłaś i po metamorfozie wygląda o niebo lepiej
Morrigan - ta simka jest prawie identyczna z twarzy jak jedna z Twoich pierwszych simek. Nie podoba mi się.
Thea - gdyby tak nie mrużyła oczów byłaby na pewno ładniejsza, a tak jest taka sobie
Sinéad - kojarzy mi się z Denise Richards

Jest nawet ładna
Cara - jest ok. Niestety ten stój to tragedia, ale domyślam się, że miał odwzorowywać jej charakter i pokazywać tatuaż na piersi.
Alexa - tę simkę również już widziałam. Widocznie podoba Ci się zbliżony do siebie typ urody.
Marisa - hm... cień pod nosem sprawia jakby miała wąs Hitlera i nie podobają mi się jej dolne rzęsy - a może to jest tak odbita maskara?
Anaia - Twoja pierwsza ciemnoskóra simka. I jest nawet udana - ma bardzo ładne usta
Cassandra i Ross - Cass to ładniejsza wersja Ke$y. Sim jest nawet ok, ale brakuje mi zbliżeń na jego twarz.