Zaraz dostanę nerwicy i to nie żart...
Zachciało mi się zrobić recolor fryzury, a że po raz pierwszy wzięłam się za to tak na poważnie, to narobiłam sporo plików w Projects i postanowiłam trochę "posprzątać". Nie wiem, co mi strzeliło do tego pustego łba, żeby zamiast przez Warsztat, usunąć je bezpośrednio z folderu i w dodatku opróżnić Kosz!

I teraz mam problem z najnowszą simką, która taką nową zrecolorowaną fryzurę na sobie miała w momencie, gdy wywalałam pliki z Projects. W tej chwili kompletnie nie mogę jej zmienić fryzury, bo po prostu nie ma żadnych fryzur do wyboru! Simka nie jest nawet łysa, ma po prostu dziurę w głowie:
Mogę się przełączać między kolorami, ale to nic nie daje, bo zaznaczają się wszystkie jednocześnie (jak widać na screenie). Nie daje tu rady żadna zmiana grupy wiekowej (postać pozostaje łysa), żadne kombinacje z klonowaniem itp. Fryzur jak nie było, tak nie ma.
Wszystkie inne simy działają bez problemu, mogę też tworzyć nowe, bo wszystkie fryzury są na miejscu. Jedynie z tą konkretną simką mam problem. Da się ją jakoś uratować? Kurde, trochę przy niej siedziałam, szkoda mi ją wywalać ;/////