Temat: By Trykuu.
View Single Post
stare 23.12.2013, 21:49   #1
Searle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: By Trykuu.

Witaj Trykuu! Nadrabiam od 34 strony czyli tam, gdzie lata świetlne temu skończyłam komentować:

Agatha - kiedyś pisałam, że stworzyłeś simkę podobną do siostry mojego chłopka. Ta to cała jego kuzynka Jak Ty to robisz? Całkiem fajna simka. Ma taką porcelanową cerę.

Lilith - fajne zestawienie. Uważam, że jest ładna, a bardziej podoba mi się w rudych włosach.

Acaila - bardzo ładna. Ma taką hollywoodzką urodę

Carmen i Josh - simka jest ładna, podoba mi się, ale sim wygląda mi na jakiegoś zmęczonego życiem ćpuna

Simy z 25.05.2012 - simka mi się nie podoba - wydaje się baaardzo niegrzeczna. Sim ogólnie ok, nie powala urodą, ale kojarzy mi się z jakimś Skandynawem

Simki różniące się skinem - całkiem fajnie to sobie obmyśliłeś Nawet mi się podobają

Sim w okularach z zielonymi oprawkami - dość specyficzny Ale ma fajny skin, no i sweterek z jelonkiem

Simka z 05.06.2012 - faktycznie w pomieszczeniu oczy simki wyglądają o niebo lepiej, ale moim zdaniem są one zbyt szeroko rozstawione.

Simka z 10.06 - bardzo udana. Nie podobają mi się te kolczyki obok ust.

Simka z 13.06 - całkiem fajna, ale ma jakiś taki wrogi wzrok. Nie potrafi umalować ust, bo brakuje szminki w kącikach ust No i niepotrzebna, moim zdaniem, ta skaza koło oka.

Simka z 18.06 - byłaby genialna, gdyby nie tusz odbity na powiekach, krzaczaste brwi, kolczyki w ustach i nawyk palenia

Sim z 24.06 - pasuje mi jako takie popychadło czarnego charakteru w japońskich filmach o sztukach walki

Simka z 29.06 - świetna jest, bardzo mi się podoba ta pieguska Ma piękną fryzurkę

Sim z 16.07 - nie mój typ, ale na pewno w innej fryzurze prezentowałby się zachęcająco

Simka z 19.07 - nie podoba mi się. Zapewne ze względu na nos i wołające o depilację brwi

Simka z 26.07 - jest po prostu śliczna... z twarzy, bo tatuaże ma okropne i odejmują jej uroku.

Simka z 03.08 - hm... skojarzyła mi się z Katarzyną W. ;| Trochę taka (jak ja to określam) ślimakowata. Oczka ma ciut za małe.

Simka z 24.08 - ta sukienka już była! A simka byłaby całkiem fajna, gdyby ktoś jej tak twarzy nie oszpecił ;p

Simka z 11.09 - i znowu paskudne blizny ;/ a przecież simka jest śliczna.

Bliźniaki-wilkołaki - ciachowi są I'm lovin' them!

Simka z 30.09 - no fajna jest, ale niepotrzebne są te udziwnienia na jej twarzy.

Simka z 06.10 - znowu będę nudna, ale simka jest prześliczna, a szpeci ją ta okropna szrama - niepotrzebna moim zdaniem.

Simka z 10.10 - nawet ładna, ale nosek ma chyba za krótki. Ciekawa fryzurka.

Sim z 21.10 - skojarzył mi się z Chesterem z Linkin Park Jest bardzo fajnie zrobiony i nawet realistyczny.

Simka z 28.10 - to chyba najlepsza simka z wyżej ocenianych. Jest prześliczna. I ciuszki te mi podobają się

Sima z 03.11 - ma jakaś taka zbyt podłużną głowę. Nie podoba mi się, niestety.

Simka z 09.12 - ale dziunia... ale podoba mi się! Świetny fryz

Simka z 27.12 - ta mi się nie podoba. Ma straszne worki pod oczami - lub coś na ich podobieństwo.

Simka z 06.01.2013 - przecież to cała Scarlett Johanson w wersji bad Nawet fajna, chociaż ja za urodą Scarlett nie przepadam

Simka z 19.03 - a ta mi się skojarzyła z Rihanną z czasów jej początków muzycznych. Simka bardzo ładna, ale ciuszki do wymiany

Chris Levine - druga fryzurka jest dla niej bardziej korzystna. Ma świetny sweterek (też taki chcę)

Wytrwałam!
Zauważyłam, że przeszedłeś konkretną zmianę w produkcji simów - teraz są takie jakieś niegrzeczne, z bliznami, które upychasz na silę. Ja wolę te grzeczniejsze No i nadawaj im imiona!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.