Takim tokiem my¶lenia mo¿na rozszyfrowaæ ka¿d± pracê. Pozwolê sobie nawet zacytowaæ swoj± wypowied¼ w naszym dziale, gdzie sama próbowa³am rozszyfrowaæ, która praca jest czyja (to nic wa¿nego z dzia³u, ¿adna tajemnica

, post z 22.12)
Cytat:
Napisa³ Meryam
Jedynka to na 60% Ogieñ - oprawa graficzna ¶mierdzi mi Lubie. Ale ¿art z zapalon± choink± s³aby, bo mama mo¿e kazaæ zapaliæ lampki na choince, a nie choinkê.
Trójka to na stówkê Ziemia - te neony Dona, oprawa graficzna Malin...
Dwójka wygl±da mi na Powietrze, bo simy z TS2 bardzo w stylu Livki, aczkolwiek mam pewne w±tpliwo¶ci, tak samo jak z pierwsz± prac±.
Ok, wed³ug mnie tak tak:
1. Ogieñ
2. Powietrze
3. Ziemia
4. Zwyciêzcy
#UPS
|
Mo¿na rozszyfrowaæ prace po zupe³nie innych poszlakach. Co prawda od razu rozpozna³am Slendera w pracy, ale w ¿yciu by mi nie przysz³o na my¶l, ¿e to na pewno praca Powietrza. Ka¿da grupa ma swoje charakterystyczne cechy, które siê pojawiaj± w ka¿dym zadaniu. W poprzednim zadaniu te¿ z ³atwo¶ci± mo¿na by³o poznaæ która praca jest Powietrza, bo Liv robi charakterystycznych simów. Mo¿na by³o poznaæ pracê Ziemi zarówno tam, jak i tu, bo maj± okrutnie kontrastow± obróbkê graficzn±. B³agam was, nawet u nas widaæ podobne elementy - chocia¿by znów u¿yta ta sama obróbka graficzna. U ognia te¿ bez problemu mogê poznaæ, bo chocia¿by sama pomaga³am Lubie w podstawach photoshopa i wiem, co potrafi zrobiæ. Niby takie b³ahostki, a jednak da siê rozpoznaæ. I co teraz, dyskwalifikacja wszystkich dru¿yn, za u¿ycie "znaków szczególnych"? B³agam, nie róbmy z tego absurdu...
Gratulujê zwyciêzcom i pozosta³ym dru¿ynom, a tak¿e dziêkujê za oddane na Wodê g³osy