View Single Post
stare 28.12.2013, 21:30   #94
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

P³eæ: Kobieta
Reputacja: 18
Domy¶lnie Odp: Zadanie Drugie - G³osowanie i og³oszenie wyniku

Jak widzicie nie zawsze trafnie zgadli¶cie czyje s± prace (charakterystyczny styl nie zawsze okazywa³ siê taki oczywisty). W przypadku powietrza naprowadzenie by³o a¿ zbyt oczywiste, wiele osób zwróci³o mi na to uwagê. Widaæ, ¿e ka¿dy ma w³asne spojrzenie na dane zdanie. Dla mnie styl nie jest znakiem szczególnym, bo w takim razie idea Czterech ¯ywio³ów traci sens. Ka¿dy z nas ma jaki¶ styl (czy to w urz±dzaniu wnêtrz, obróbki graficznej, czy te¿ w metamorfozie simów). Id±c tym tropem z udzia³u w C¯ musia³oby zrezygnowaæ wielu u¿ytkowników, poniewa¿ maj± rzucaj±cy siê w oczy styl. Nie o to w tym punkcie chodzi.

Cytat:
Napisa³ Meryam
a jakby kto¶ z Wody zapyta³ o slendera? To co wtedy? Zdyskwalifikowa³aby¶ nas, bo mówimy o postaci pojawiaj±cej siê na pracy innej dru¿yny?
Nie chcê gdybaæ "co by by³o, gdyby..." Oceni³am to, co siê zdarzy³o, czyli zapytano o postaæ i ta postaæ pojawia siê akurat w dru¿ynie u¿ytkownika.

Cytat:
Napisa³ Liv
Przy zadaniu pierwszym by³a zreszt± podobna sytuacja - posz³a¶ wtedy dru¿ynie na rêkê.
Nie przypominam sobie tego. Mo¿esz przybli¿yæ?

Dziêkujê dru¿ynom za za³o¿enie tematów z pytaniami do mnie pytajcie ¶mia³o, teraz na pewno zauwa¿ê.
Charionette jest offline