Cytat:
Napisał Diana
Właśnie obejrzałam, yay!  Jak tylko zobaczyłam, że jest nowy odcinek to od razu sobie włączyłam. 
|
Nie dziwie ci sie
Cytat:
Chciałabym umieć kręcić takie filmy jak ty.
|
Samo nic nie przychodzi

Na poczatku swojej drogi nie porazalem filmikami

Teraz z reszta tez uwazam, ze jeszcze wiele moglbym sie nauczyc
Cytat:
Aż byłam zawiedziona, że tak szybko obejrzałam całość. Pozostaje mi czekać na ciąg dalszy.
|
Nic nie trwa wiecznie

Nie wiem dokladnie ile zajmuje standardowe przejscie tego odcinka, ale zrobienie wszystkich filmikow z wzgledu na interaktywnosc to ponad 1h materialu video
Cytat:
Błędów z linkami nie było
|
to najwazniejsze!
Cytat:
, wychwyciłam tylko kilka braków ogonków przy "ę" itp., ale nie przeszkadzało mi to.
|
Wszyscy doskonale wiedza na jakiej zasadzie wstawiam ogonki. Dziekuje za wyrozumialosc
Cytat:
Ciekawi mnie bardzo, kim jest ta dziewczynka z nagrania na kasecie.  Podejrzewam, że to może Lisa jak była mała? Na początku nawet myślałam, że w końcu ten telewizor nie odpali, bo nic nie było widać. 
Dziwi mnie, że w takim pięknym i słonecznym Sunset Valley kryje się tyle zombiaków.  Już sama rezydencja Carterów jest taka mroczna. Największe wrażenie robi pokój z rachunkami i komputerem, do tego ta mgła czy co to tam jest przy podłodze. 
Świetne  33333
|
Tajemnica tasmy oczywiscie z czasem sie wyjasni. Mysle, ze przygotowalem ciekawa historie

Tak, wybor Sunset Valley jako miejsce akcji dla tego filmu bylo dosc nietypowym pomyslem. Tym bardziej, ze przeciez mamy Moonlight Falls, ktore
wydaje sie byc idealnym miastem dla Ellen's Nightmare. Jednakze, chcialem aby juz od samego poczatku dom Carterow wydawal sie dziwny. I mi sie to udalo, bo sama o tym wspomnialas. Gdbybym wstawil ta chate w MF, nie wyroznialaby sie zbytnio.
Cytat:
Napisał Searle
No w końcu! 
|
Cytat:
Wciągnął mnie ten odcinek, aż zła jestem, że już się skończył. I pewnie długo trzeba będzie czekać na następny...
|
Ciesze sie

Nie chce niczego obiecywac, ale mysle, ze odcinek pojawi sie szybciej niz jak to mialo miejsce teraz. Wszystko jeszcze zalezy od tego, nad jakimi filmami zdecyduje sie popracowac
Cytat:
Tak sobie myślę - ta Ellen jest jakaś nie tego - ja widząc żywego trupa spadałabym z tego domu, gdzie pieprz rośnie, a ta lezie i bawi się w detektywa
|
W filmach a przedewszystkim w grach, bohaterzy sa nieco idealizowani. Postepuja czasami nieracjonalie, ciezko by bylo stworzyc ten film gdyby Ellen zachowywala sie jak przecietna dziewczyna. Tym bardziej, ze serial ma konstrukcje filmu interaktywnego. Chociaz za kazdym razem staram sie podkreslac, ze chec odnalezienia Lisy jest tutaj glowna motywacja do pchania sie w kolejne niebezpieczenstwa
Dziekuje za komentarze